Ovi tontulle

Tonttuovi - Fairy Front DoorTänä vuonna monessa kodissa joulukoristeet täydentyvät tonttuovella. Laita seinään kiinni ovi tontulle, ja lapsilla (ja itsellä) on ihmeteltävää koko jouluksi. Pienen mielikuvitus vain kehittyy, kun pääsee kuvittelemaan oven takana avautuvaa tontun maailmaa. Tonttuovi ei ole pelkästään joulukoriste, vaan se voi jäädä pysyvästi paikoilleen. Englanninkielisessä maailmassa tämä söötti koriste on keijuovi.

Tilaa tonttuovi tai keijuovi Ali Expressistä. Erilaisia ovivaihtoehtoja on monia, ja oven ympäristöä voi koristella erilaisella miniatyyritavaralla, joita voi ostaa samasta osoitteesta. Jouluksi oveen sopii pieni joulukranssi ja pihalle lumiukko, pieniä aitoja ja postilaatikoitakin löytyy.

Tontun ovi, elf door setMyös Adlibris myy Tontun ovi -materiaalipakkausta, jossa on oven mukana aitaa, postilaatikkoa ja jopa pieni valosetti!

Tai askartele tontun ovi itse esimerkiksi jäätelötikuista, pahvista, vanerista tai liitutaulutarrasta. Maalilla ja mielikuvituksella saa paljon aikaan!


Onko etsinnässä lahja? Katso parhaat lahjaideat