Joululahjaideat ja Joululahjavinkit

Joululahjaideat perheenjäsenille ja kavereille. Olemme jaotelleet eri joululahjavinkit lahjan saajien mukaan omiksi sivuikseen. Muista että parhaat joululahjaideat ovat henkilökohtaisia. Toivomme kuitenkin voivamme auttaa kun mietit mitä ostaa joululahjaksi tärkeälle ihmiselle.

Nyt lahjavinkit on varustettu usein myös linkeillä yhteistyökumppaneiden sivuille. Voit siis helposti tilata monet lahjat netistä (katso myös vinkit nettiostospaikoille). Nyt voit myös lähettää joulukukat kukkalähetin kautta, katso Piilolan joulukukat.

Viime hetken lahjaostokset lähenevät, katso milloin viimeistään tilaat joululahjat kustakin verkkokaupasta. Katso alta muut lahjavinkit ja lahjaideat.

Mitä joululahjaksi

Joululahja miehelle

Usein miehet eivät liitä lahjoihinsa vahvaa tunnelatausta. Vaikka he eivät välttämättä joulunakaan rakasta romantiikkaa, hekin pitävät yllätyksistä ja muistamisesta. Lue joululahjavinkit: joululahjat miehelle.

Joululahja naiselle

Vaimot voivat usein sanoa, etteivät halua mitään lahjaksi. Tässä on usein puolitotuutta: eivät he haluakaan lahjaksi samaa vanhaa kukkayöpaitaa. Lahjan kuuluu olla jotain erikoista, jotain mikä kertoo vaimolle, että sinä välität. Samat lainalaisuudet pätevät kun etsit lahjaa tyttöystävälle, joten lue joululahjaideat: joululahjat vaimolle.

Joululahja lapselle

Jouluna lapset haluavat kaiken lelulehdistä, mutta saatuaan lahjat, kyllästyvät niihin pian. Isot muovilahjat ovat vihoviimeisiä, kun ne jo tapaninpäivänä ovat pieninä paloina ympäri taloa. Parhaat lahjat kestävät aikaa ja muistetaan vielä aikuisinakin. Lue joululahjavinkit: joululahjat vauvalle, joululahjat leikki-ikäiselle (1,5-6vuotiaalle), joululahjat koululaiselle (alakoululaiselle).

Joululahja nuorelle

Monet teini-ikäiset arvostavat rahaa ja kalliita tavaroita, koska tuntevat jo tavaroiden arvon. Jos et kuitenkaan halua antaa riihikuivaa lahjaksi, voi olla hyvä idea antaa lahjakortti johonkin nuoren käyttämään liikkeeseen. Vaateliikkeiden lisäksi lahjakortteja saa nykyisin melkein joka liikkeeseen. Lue joululahjavinkit: joululahjat nuorelle.

Joululahja isälle

Isät eivät useinkaan ole kovin nirsoja lahjojen saamisessa. Jos kuitenkin haluat saada isän tai isoisän edelleen innostumaan joululahjoista kuin pikkupoikana lue nämä joululahjavinkit: joululahjat isälle.

Joululahja äidille

Omat vanhemmat ja isovanhemmat arvostavat varmimmin itse tehtyä lahjaa. Itse tehty lahja voi olla vaikka syötävää. Lusikkaleivät on helppo tehdä itse tai vaikka lasten kanssa. Lue joululahjavinkit: joululahjat äidille.

Joululahja aikuiselle ystävälle

Ystävällä on usein kaikkea. Koriste-esineen antamisessa on aina omat riskinsä; ne rikkoutuvat helposti. Tuttuja ja turvallisia lahjoja ovat yleensä kukat ja viinit. Lue joululahjavinkit: joululahjat ystävälle.

Joululahja nuorelle kaverille

Kaverien kesken on kiva vaihtaa lahjoja, mutta usein rahat ovat vähissä. Pienet ja halvat lahjat eivät välttämättä ole krääsää, jolla ei tee mitään. Lue lahjavinkit: lahjat kaverille.

Itsetehty lahja

Moni arvostaa itsetehtyä lahjaa, koska se osoittaa lahjan antajan nähneen vaivaa. Omatekoiset lahjat annetaan lämmöllä.  Ja lisäbonuksena ne ovat usein lähes ilmaisia lahjoja. Lisäksi ne ovat aidosti persoonallisia lahjoja. Lue lahjavinkit: itsetehdyt lahja.

Joulublogi

jouluvalotKatso myös täsmäideoita Joulun odotusta -blogista. Lahjaideoiden lisäksi ideoita myös joulun askarteluun, lahjojen tekoon ja joulumarkkinoille.
Viimeisimmät postaukset:
Jouluruoat kotiin toimitettuna
Verkkokauppojen viimeiset tilauspäivät
Joulukortit
2015 levyt lahjaksi
Joulukeräykset
Lahjavinkkejä ystävälle
Joulu 2015 – Joulun menot ja markkinat

 

 

 

Kommentit

21 kommenttia artikkelista “Joululahjaideat ja Joululahjavinkit”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

 1. Heta kommentoi 3.12.2007 kello 7:14

  mitä vois antaa parhaalle ystävälle joululahjaks? (ikää on 15-v.) aattelin et oisko semmonen lahjakori hyvä mis olis karkkia,sipsiä ja keksejä ja limsaa ja sen lisäks joku kiva paita..mietin vaan oisko se tarpeeks hyvä mistä se tykkäis? ^^

 2. Satu kommentoi 3.12.2007 kello 21:04

  “Vaikka he eivät yleensä joulunakaan rakasta romantiikkaa”

  Aika vanhanaikanen käsitys teillä miehistä.

 3. anu kommentoi 22.9.2008 kello 11:53

  Olisi kiva jos olisi joululahja idea nuorelle kaverille (n. yläaste ikäiselle)! 😀

 4. muori kommentoi 6.10.2008 kello 19:03

  Hei!
  On aina kiva saada lukijoilta palautetta. Nyt on lisätty myös sivu nuorille kavereille. Ja kiitos vaan Heta vinkistä 😉
  Lisää vaan ideoita ja mielipiteitä tulemaan!

 5. viltsu kommentoi 27.10.2008 kello 13:48

  Moi! Mä olen kunnon jouluihminen ja alotan suunnittelun yleensä jo melkein elokuussa.. nyt pitäis keksiä bestikselle (13v.) joku kiva lahja… oisko mitään ideoita. voisko olla joku kirja ja cd? tai vaiks itse tehty paita misää olis joulusukan kuva? mulla on näitä ideoita liikaa… hyvää joulun odotusta!!

 6. Sirkka-Liisa kommentoi 12.11.2008 kello 15:58

  Minä olen todennut, että kaikki ystäväni ja tuttavani saava tänä jouluna ihka oman pienen ja kauniin suihkulähteen kukkien keskelle kotiin. Sopii kaikenikäisille ja kokoisille, miehelle ja naiselle. Niitä löytää Helsingistä, ainakin Bell Annankadulla ja Turussa Giovanni. Hyvä ja edullinen sekä ehdottoman persoonallinen lahja!

 7. julia kommentoi 21.11.2008 kello 17:50

  hei mitä te jutte lette täälä

 8. julia kommentoi 21.11.2008 kello 17:51

  tai eimitän unohta kaaa

 9. Tuuli kommentoi 23.11.2008 kello 11:44

  Mitä tommoseen lahjakoriin vois oikeen laittaa, en haluais mitään sipsiä tai limua laittaa..? :s

 10. kyösti kommentoi 15.12.2008 kello 19:16

  mitä vois ostaa 12-v kaverille lahjaksi?
  jotain kiinnostavaa?

 11. Tonttu kommentoi 19.12.2008 kello 12:26

  Mitähän sitä olisi itse halunnut joululahjaksi kun olin 12, hmmmm?
  Mutta olisiko joku leffa/peli ja siihen joku kiva paita ja karkkia.

 12. Esa kommentoi 7.12.2009 kello 6:07

  Mitä 27 vuotiaalle diplomi-insinööri veljelle keksisi antaa joululahjaksi, kyselee vuotta nuorempi veli? Ei tarttiisi olla hirviän kallista. 30-40 euron pintaan…

 13. Tuomas kommentoi 12.12.2009 kello 7:17

  Minulla on ongelma siinä kuin joku kysyy et mitä haluut joulu lahjaks niin mitäköhän keskiverto ja hyvää vois toivoo kun en oikein keksi? 😀

 14. Ukkomies 20 v. kommentoi 16.12.2009 kello 11:54

  “Aika vanhanaikanen käsitys teillä miehistä.” Jaa, ei kyllä minun mielestäni. Rakastan kyllä vaimoani yli kaiken.

  Vähän joulumieltä! Tarviiko olla noin kärttyisä? Tosi mukavaa, että on sivusto, joka auttaa hyvän lahjan ideoinnissa!

  Siunattua joulua kaikille! :)

 15. Jenni kommentoi 20.11.2010 kello 1:31

  Anoppilaan joululahjaideoita! :S

 16. Petra103 kommentoi 7.12.2010 kello 17:29

  ihania ideoita kiitos paljon!!!<3

 17. Joululove kommentoi 25.10.2011 kello 15:19

  Ihanat sivut <3 olen oikea jouluihminen ja rakastan joulua <3 Mutta vähän halvempia lahja-ideoita tänne, KIITOS ! :)

 18. tonttu kommentoi 14.11.2011 kello 15:33

  Joululahja ideoita isovanhemmille?

 19. oonaz kommentoi 26.11.2011 kello 11:44

  saako täällää ideoita esim ite tehtyihin lahjoihin

 20. Veeramoi kommentoi 26.11.2011 kello 18:44

  Kaikki vartalon-hoito setit on hyviä joululahja ideoita :)the body shopista saa ainakin ihan kivoja ja jotain korujakin saa esim. glitteristä :)

 21. Riesa kommentoi 3.12.2011 kello 20:42

  Anopille ja appiukoll tai vanhemmille hyvä lahja on kori, jonka täyttää kaikella tarvittavalla esim.glögiä+lasit+lusikat+glögitarveaineet+tulitikut ja kynntilät tai sit esim.piirakkaohje+tarveaineet ja itse keräämiä kuivattuja sieniä tms.
  Itsetehdyt mukit tai pyyhekirjailut tai kukka-asetelmat ovat myös kivoja ja monesti mieluisia lahjoja niile, kenellä on jo kaikkea. Ja jos ei itse jaksa kaikki voi tilata myös valmiina.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.