Jouluna matkalle

Jouluksi matkalle? Katso parhaat matkakohteet jouluksi

Lähde jouluksi matkalle vaihtelun vuoksi! Joulun aikaan löytyy usein aikaa matkustaa, voit hyvin kokeilla miltä tuntuu erilainen joulu. Joulun matka voi viettää kotimaassa tai ulkomailla, lumilla tai lämmössä. Tee niinkuin itse haluat!

Jouluksi kylpylään

Etenkin jos joulukiireet painavat päälle voi hyvin lähteä jouluksi kylpylään. Kylpylä on ihana paikka viettää joulua. Kylpyläjoulu tarkoittaa, että ruoat tehdään valmiiksi ja niitä pääsee sulattelemaan kuumiin altaisiin. Kylpylät ovat varmoja paikkoja rauhaisaan joulun viettoon ja halutessa kaikille löytyy ohjelmaa.

Vaihtoehtoisesti voit myös valmistautua jouluun Tallinnan kylpylöissä. Hanki kotiin joulusiivous ja lähde itse jaloista joulun aluspäiviksi. Eckerö Linella on edullisia kylpyläpaketteja Viroon.


Jouluksi mökille

sappeeJoulua voi viettää rauhassa myös mökillä. Joulun pyhinä on hyvä aika hiihtää ja lasketella, sulatella kinkkua tai vain lojua takkatulen lämmössä. Jos omaa talvimökkiä ei löydy, mökin voi varata jouluksi vaikka hiihtokeskuksen läheltä tai keskeltä ei-mitään. Lomarenkaalla on kattava valikoima vuokramökkejä – ei kun valitsemaan!


Jouluksi ulkomaille

Jos joulun kiireet ovat liikaa tai joulu muuten vain ahdistaa, on ihana lähteä jouluksi etelän lämpöön. Etelä-Euroopasta ei jouluna löydä rantakelejä, mutta lämpöä kylläkin ja vähän enemmän valoa. Rantakelienkään perään ei paljon kauemmasi tarvitse lähteä.

Kanariansaarilla lämpötilat ovat joulumatkailijalle parissakymmenessä asteessa ja meriveden lämpötila on jopa 22 astetta. Kanariansaarten matkakohteet ovat La Gomera, Gran Canaria, Fuerteventura ja Teneriffa.

Joulun pakettimatkat “lähelle” lämpimään tarjoaa MatkavekkaMomondon kautta löytää joululomalle halvat lennot ja majoitukset kaikkiin maihin.

Vielä ehdit varata unelmapaikkasi, jotta pääset jouluksi matkalle.


Jouluksi kaukomaille

Kaukomatkojen suosio etenkin talvikohteina on kasvanut. Syy on yksinkertainen: aurinko. Ja jos todella haluat kauas suomalaisesta joulusta, ota kunnon välimatka.

Thaimaassa coit nauttia joulua Phuketissa, Krabilla, Koh Lantalla, Koh Yaolla tai Bangkokissa. Lämpötilat nousevat helposti kolmeenkymmeneen asteeseen, mutta paikallisten vieraanvaraisuus, ihana ruoka ja kauniit rannat houkuttelevat matkalaiset juuri Thaimaahan.

Thaimaan lisäksi Aasiassa on myös muita upeita pakettimatkakohteita. Japani, Intia ja Malesia ovat varmasti eksoottisia ja takaavat vaihtelua pimeimpään vuodenaikaan.

Lomamatkat myy matkoja Lähi-idän Dubaihin, joka tarjoaa rantojen lisäksi ylellistä lomailua. Dubaihin lentää suorilla lennoilla kuudessa tunnissa.

Amerikoissa löytyy paljon nähtävää ja koettavaa, mm. Keski-Amerikassa ovat Dominikaaninen tasavalta, Kuuba sekä Trinidad ja Tobago.

Yhdysvalloista löytyy jännittäviä kohteita: Havaiji, New York tai San Francisco. Las Vegas tarjoaa varmasti erilaisen joulun.


Joululomalla Alpeille

Jouluksi alpeilleMissä on jouluna lunta?

STS Alppimatkat järjestää alppimatkoja Itävaltaan, Ranskaan ja Italiaan. Tarjolla on 18 kohdetta upeine rinteineen ja saatavana on myös perhe sekä all inclusive -paketteja. Helpot lentokenttäkuljetukset, sekä järjestetyt retket tekevät hiihtolomasta helpon.


Joulun matka halvalla

Jouluna matkalle - Minne jouluksi matkalle - Vinkkejä ja ideoitaJos jaksat nähdä vaivaa, voit saada jouluksi matkasi halvemmalla tilaamalla lennot ja hotellit erikseet. Saat näin myös helpommin itsellesi sopivamman matkan, eikä koko reissua tarvitse lojua samassa paikassa. Majoitusten ja lentojen hintojen vertailu on helppoa monilla sivustoilla.  Supersaver.fi palvelusta löydät lennot minne vain lämpöön tai lumeen.

Etenkin isommalla porukalla majoituksessa voi säästää jos varaa jouluksi yhteisen villan tai huoneiston. Interhome välittää luotettavasti mökkejä ja lomataloja ympäri maailmaa.


Joulumarkkinat ulkomailla

Jouluksi TallinnaanJoulun alla on ihana lähteä matkalle; vähän piristystä arjen kiireiden keskelle. Oman rentoutumisen voi yhdistää joululahjojen hankintaa. Lähde vaikka risteilylle, syö hyvin, istu iltaa ja shoppaile. Joululahjoja voi käydä hankkimassa esimerkiksi Tukholmasta tai Tallinnasta. Tallinna on perinteisesti ollut suosittu sen halpojen hintojen takia, Eckerö Line myy sinne edullisia pakettitarjouksia.

Rennot ostosmatkat toimivat myös pääkaupungissa. Tarkista sivuilta myös pääkaupunkiseudun joulumarkkinat. Radisson Blu tarjoaa tasokasta majoitusta Helsingin lisäksi myös Turussa.

Matkavekka järjestää joulutorimatkoja ympäri Eurooppaa; listalla ovat mm. Kööpenhamina, Baijerin alue, Praha, Verona ym. Kannattaa ehdottomasti katsoa mahtava tarjonta Euroopan joulumarkkinoille.

Unohtumaton kaupunkiloma jouluna löytyy Lontoosta tai Pariisista. Mutta miksei myös Helsingistä, katso tietoa pääkaupungin joulumarkkinoista.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.