Joululahjaideat ja Joululahjavinkit

Joululahjaideat perheenjäsenille ja ystäville. Katso joululahjavinkit lahjan saajien mukaan. Muista että parhaat joululahjaideat ovat henkilökohtaisia. Toivomme kuitenkin voivamme auttaa kun mietit mitä ostaa joululahjaksi naiselle tai miehelle, lapselle tai nuorelle.

Nyt lahjavinkit on varustettu linkeillä yhteistyökumppaneiden sivuille. Katso alta parhaat lahjavinkit ja lahjaideat.

Mitä joululahjaksi

Joululahja miehelle

Usein miehet eivät liitä lahjoihinsa vahvaa tunnelatausta. Elektroniikka ja vaatteet ovat yleensä lahjahittejä, mutta miehetkin pitävät yllätyksistä ja muistamisesta. Lue joululahjavinkit: joululahjat miehelle.


Joululahja naiselle

Nainen voi sanoa, ettei halua mitään lahjaksi; ei hän haluakaan lahjaksi samaa vanhaa kukkayöpaitaa. Lahjan kuuluu olla jotain erikoista, jotain mikä kertoo rakkaalle, että sinä välität. Jos etsit lahjaa vaimolle tai tyttöystävälle, lue joululahjaideat: joululahjat vaimolle.


Joululahja lapselle

Jouluna lapset haluavat kaiken lelulehdistä, mutta kaikkea ei onneksi voi saada. Joka vuodelle on omat hittilelut lahjaksi, mutta lelut eivät ole ainoita mitä lapset arvostavat. Lue joululahjavinkit: joululahjat vauvalle, joululahjat leikki-ikäiselle (1,5-6vuotiaalle), joululahjat koululaiselle (alakoululaiselle).


Joululahja nuorelle

Suuri osa teini-ikäisistä arvostaa elektroniikkaa ja rahaa lahjoina. Näiden lisäksi on kuitenkin pitkä lista lahjaideoita, joita nuoretkin arvostavat. Valikoivalle nuorelle lahjakortti vaateliikkeeseen on hyvä idea. Lue joululahjavinkit: joululahjat nuorelle.


Joululahja isälle

Isät eivät ehkä ole kovin nirsoja lahjojen saamisessa. Jos kuitenkin haluat saada isän tai isoisän edelleen innostumaan joululahjoista kuin pikkupoikana lue nämä joululahjavinkit: joululahjat isälle.


Joululahja äidille

Omat vanhemmat ja isovanhemmat arvostavat varmimmin itse tehtyä lahjaa. Itse tehty lahja on yksi vaihtoehto, mutta on monta muutakin lahjaideaa, jotka tekevät äidin iloiseksi. Lue joululahjavinkit: joululahjat äidille.


Joululahja aikuiselle ystävälle

Ystävällä on usein paljon ja kaikkea. Tuttuja ja turvallisia lahjoja ovat yleensä kukat ja viinit, mutta muitakin vaihtoehtoja on rajattomasti. Lue parhaat joululahjavinkit: joululahjat ystävälle.


Joululahja nuorelle kaverille

Kavereiden kesken on kiva vaihtaa lahjoja, mutta usein rahat ovat vähissä. Pienet ja halvat lahjat eivät välttämättä ole krääsää, jolla ei tee mitään. Kivoja, halpoja ja hyödyllisiä lahjaideoita löytyy paljon. Lue lahjavinkit: lahjat kaverille.


Itsetehty lahja

Moni arvostaa itsetehtyä lahjaa, koska se osoittaa lahjan antajan nähneen vaivaa. Omatekoiset lahjat annetaan lämmöllä.  Ja lisäbonuksena ne ovat usein lähes ilmaisia lahjoja. Lisäksi ne ovat aidosti persoonallisia lahjoja. Lue lahjavinkit: itsetehdyt lahja.


Joulublogi

Katso myös täsmäideoita Joulun odotusta -blogista. Lahjaideoiden lisäksi ideoita myös joulun askarteluun, lahjojen tekoon ja joulumarkkinoille.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.