Joululahjaideat ja Joululahjavinkit

Joululahjaideat perheenjäsenille ja ystäville. Katso joululahjavinkit lahjan saajien mukaan. Muista että parhaat joululahjaideat ovat henkilökohtaisia. Toivomme kuitenkin voivamme auttaa kun mietit mitä ostaa joululahjaksi naiselle tai miehelle, lapselle tai nuorelle.

Nyt lahjavinkit on varustettu linkeillä yhteistyökumppaneiden sivuille. Katso alta parhaat lahjavinkit ja lahjaideat.

Mitä joululahjaksi

Joululahja miehelle

Usein miehet eivät liitä lahjoihinsa vahvaa tunnelatausta. Elektroniikka ja vaatteet ovat yleensä lahjahittejä, mutta miehetkin pitävät yllätyksistä ja muistamisesta. Lue joululahjavinkit: joululahjat miehelle.


Joululahja naiselle

Nainen voi sanoa, ettei halua mitään lahjaksi; ei hän haluakaan lahjaksi samaa vanhaa kukkayöpaitaa. Lahjan kuuluu olla jotain erikoista, jotain mikä kertoo rakkaalle, että sinä välität. Jos etsit lahjaa vaimolle tai tyttöystävälle, lue joululahjaideat: joululahjat vaimolle.


Joululahja lapselle

Jouluna lapset haluavat kaiken lelulehdistä, mutta kaikkea ei onneksi voi saada. Joka vuodelle on omat hittilelut lahjaksi, mutta lelut eivät ole ainoita mitä lapset arvostavat. Lue joululahjavinkit: joululahjat vauvalle, joululahjat leikki-ikäiselle (1,5-6vuotiaalle), joululahjat koululaiselle (alakoululaiselle).


Joululahja nuorelle

Suuri osa teini-ikäisistä arvostaa elektroniikkaa ja rahaa lahjoina. Näiden lisäksi on kuitenkin pitkä lista lahjaideoita, joita nuoretkin arvostavat. Valikoivalle nuorelle lahjakortti vaateliikkeeseen on hyvä idea. Lue joululahjavinkit: joululahjat nuorelle.


Joululahja isälle

Isät eivät ehkä ole kovin nirsoja lahjojen saamisessa. Jos kuitenkin haluat saada isän tai isoisän edelleen innostumaan joululahjoista kuin pikkupoikana lue nämä joululahjavinkit: joululahjat isälle.


Joululahja äidille

Omat vanhemmat ja isovanhemmat arvostavat varmimmin itse tehtyä lahjaa. Itse tehty lahja on yksi vaihtoehto, mutta on monta muutakin lahjaideaa, jotka tekevät äidin iloiseksi. Lue joululahjavinkit: joululahjat äidille.


Joululahja aikuiselle ystävälle

Ystävällä on usein paljon ja kaikkea. Tuttuja ja turvallisia lahjoja ovat yleensä kukat ja viinit, mutta muitakin vaihtoehtoja on rajattomasti. Lue parhaat joululahjavinkit: joululahjat ystävälle.


Joululahja nuorelle kaverille

Kavereiden kesken on kiva vaihtaa lahjoja, mutta usein rahat ovat vähissä. Pienet ja halvat lahjat eivät välttämättä ole krääsää, jolla ei tee mitään. Kivoja, halpoja ja hyödyllisiä lahjaideoita löytyy paljon. Lue lahjavinkit: lahjat kaverille.


Itsetehty lahja

Moni arvostaa itsetehtyä lahjaa, koska se osoittaa lahjan antajan nähneen vaivaa. Omatekoiset lahjat annetaan lämmöllä.  Ja lisäbonuksena ne ovat usein lähes ilmaisia lahjoja. Lisäksi ne ovat aidosti persoonallisia lahjoja. Lue lahjavinkit: itsetehdyt lahja.


Joulublogi

Katso myös täsmäideoita Joulun odotusta -blogista. Lahjaideoiden lisäksi ideoita myös joulun askarteluun, lahjojen tekoon ja joulumarkkinoille.

23 Comments

 1. mitä vois antaa parhaalle ystävälle joululahjaks? (ikää on 15-v.) aattelin et oisko semmonen lahjakori hyvä mis olis karkkia,sipsiä ja keksejä ja limsaa ja sen lisäks joku kiva paita..mietin vaan oisko se tarpeeks hyvä mistä se tykkäis? ^^

 2. “Vaikka he eivät yleensä joulunakaan rakasta romantiikkaa”

  Aika vanhanaikanen käsitys teillä miehistä.

 3. Olisi kiva jos olisi joululahja idea nuorelle kaverille (n. yläaste ikäiselle)! 😀

 4. Hei!
  On aina kiva saada lukijoilta palautetta. Nyt on lisätty myös sivu nuorille kavereille. Ja kiitos vaan Heta vinkistä 😉
  Lisää vaan ideoita ja mielipiteitä tulemaan!

 5. Moi! Mä olen kunnon jouluihminen ja alotan suunnittelun yleensä jo melkein elokuussa.. nyt pitäis keksiä bestikselle (13v.) joku kiva lahja… oisko mitään ideoita. voisko olla joku kirja ja cd? tai vaiks itse tehty paita misää olis joulusukan kuva? mulla on näitä ideoita liikaa… hyvää joulun odotusta!!

 6. Minä olen todennut, että kaikki ystäväni ja tuttavani saava tänä jouluna ihka oman pienen ja kauniin suihkulähteen kukkien keskelle kotiin. Sopii kaikenikäisille ja kokoisille, miehelle ja naiselle. Niitä löytää Helsingistä, ainakin Bell Annankadulla ja Turussa Giovanni. Hyvä ja edullinen sekä ehdottoman persoonallinen lahja!

 7. hei mitä te jutte lette täälä

 8. Mitä tommoseen lahjakoriin vois oikeen laittaa, en haluais mitään sipsiä tai limua laittaa..? :s

 9. mitä vois ostaa 12-v kaverille lahjaksi?
  jotain kiinnostavaa?

 10. Mitähän sitä olisi itse halunnut joululahjaksi kun olin 12, hmmmm?
  Mutta olisiko joku leffa/peli ja siihen joku kiva paita ja karkkia.

 11. Mitä 27 vuotiaalle diplomi-insinööri veljelle keksisi antaa joululahjaksi, kyselee vuotta nuorempi veli? Ei tarttiisi olla hirviän kallista. 30-40 euron pintaan…

 12. Minulla on ongelma siinä kuin joku kysyy et mitä haluut joulu lahjaks niin mitäköhän keskiverto ja hyvää vois toivoo kun en oikein keksi? 😀

 13. “Aika vanhanaikanen käsitys teillä miehistä.” Jaa, ei kyllä minun mielestäni. Rakastan kyllä vaimoani yli kaiken.

  Vähän joulumieltä! Tarviiko olla noin kärttyisä? Tosi mukavaa, että on sivusto, joka auttaa hyvän lahjan ideoinnissa!

  Siunattua joulua kaikille! 🙂

 14. Anoppilaan joululahjaideoita! :S

 15. Ihanat sivut <3 olen oikea jouluihminen ja rakastan joulua <3 Mutta vähän halvempia lahja-ideoita tänne, KIITOS ! 🙂

 16. Joululahja ideoita isovanhemmille?

 17. saako täällää ideoita esim ite tehtyihin lahjoihin

 18. Kaikki vartalon-hoito setit on hyviä joululahja ideoita :)the body shopista saa ainakin ihan kivoja ja jotain korujakin saa esim. glitteristä 🙂

 19. Anopille ja appiukoll tai vanhemmille hyvä lahja on kori, jonka täyttää kaikella tarvittavalla esim.glögiä+lasit+lusikat+glögitarveaineet+tulitikut ja kynntilät tai sit esim.piirakkaohje+tarveaineet ja itse keräämiä kuivattuja sieniä tms.
  Itsetehdyt mukit tai pyyhekirjailut tai kukka-asetelmat ovat myös kivoja ja monesti mieluisia lahjoja niile, kenellä on jo kaikkea. Ja jos ei itse jaksa kaikki voi tilata myös valmiina.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *