Lahja miehelle

Mitä lahjaksi miehelle? Lahja miehelle voi olla vaikea pala, mutta toivottavasti osaamme auttaa. Usein miehet eivät liitä lahjoihinsa vahvaa tunnelatausta. Kun mietit mikä joululahja miehelle, muista että yllätykset ja muistaminen on tärkeintä.

Mitä vaatteita ja tarvikkeita lahjaksi miehelle

Jos miehelläsi on jokin paha pukeutumisvirhe, on joulu sopiva aika korjata sitä.

Pusero - miestenPersoonallinen paita lahjaksi syntyy myös itse tehtynä. Smartphotolla voi painattaa netissä siistin paidan, t-paidan tai essun omalla kuvalla tai tekstillä. Osuva tkesti tai kuva tärkeästä hetkestä on mahtava lahja miehelle.

Paidat ovat yleensäkin helppo lahja miehelle, housut taas haastavampi. Miehelle voi tilata vaatteita lahjaksi Yooxista, jossa on laaja kauluspaitatarjonta. Yooxilla on myös mahtava solmiovalikoima.

Moni mies toivoo lahjaksi niitä kalsareita ja sukkiakin, eipähän tarvitse itse lähteä kauppoja kiertämään. Timarcon kautta voit tilata monen eri valmistajan bokseripaketteja, esim. Björn Borgin, Hugo Bossin ja Frank Dandyn boksereita löytyy.

Kylpytakki on ihana pukea päälle saunan jälkeen. Inessa myy Finlaysonin laadukkaita kylpytakkeja. Mulletoi myy hauskoja Star Wars ja Rocky kylpytakkeja.

Lempibändin tai muun fanituskohteen paita on hyödyllinen ja helppo lahja miehelle. Anna miehelle lahjaksi esim. vanhan lempibändin levy cdonista ja bändipaita EMP:ltä. Jos taas urheilu kiinnostaa enemmän, anna lahjaksi futispaita tai lätkäpaita.

Talvipakkasilla siistit hanskat tulevat tarpeeseen. Yoox myy isoa valikoimaa nahkaisia laatukäsineitä.

NordicFeel myy netissä erilaisia miesten ihonhoitotuotteita. Ja perinteisiä lahjoja miehille ovat myös hyvät deodorantit ja tuoksut. Muista kehua miehen tuoksua ekalla käyttökerralla. Toimiva ja kaunis toilettilaukku Sportamoresta on hyvä lahja, lyhyet reissutkin tuntuvat enemmän luksukselta kun dödöt on pakattu siististi.


Rannekellot ovat taas suosiossa! Keskisen kello tarjoaa ison valikoiman miesten kelloja netissä; miehille on tarjolla yli 1400 mallia. Kello on myös upea syntymäpäivälahja miehelle. Keskisen kellosta löytyy myös hyvänäköisiä miesten koruja lahjaksi. Liike tarjoaa myös ilmaisen kaiverruksen suureen osaan tuotteista, ja nopean kuljetuksen!

Arvokas sytytin tai avaimenperä voi myös olla kiva lahja miehelle. Keskisen kellosta saa erilaisia Zippo-sytyttimiä. Henkilökohtainen kaiverrus tekee lahjasta entistäkin arvokkaamman. Myös lompakko on hyvä lahja miehelle.

Nyt partojen kultaisella kaudella, monelle miehelle sopiva lahja on parranhoitotuotteet. NordicFeel myy partashampoita, -vahoja, -öljyjä, -geelejä, -vaahtoja, leikkuuvälineitä jne.

Jos oikein haluat hemmotella, anna miehelle lahjaksi myös lahjakortti partaparturiin.

Jos miehen ylipitkät nenä- ja korvakarvat alkavat ällöttämään, on aika ostaa hänelle lahjaksi karvatrimmeri. CDONista voi tilata muutamalla eurolla trimmerin. CDONista löytyy myös hyvä valikoima parranajokoneita, joka on hyvä lahja miehelle.

Miehelle matka lahjaksi

Matka on varma lahjavinkki miehelle jolla on jo kaikkea. Matkustaminen rakkaan kanssa on ihanaa. Voit varata yhteisen hotelliviikonlopun kotimaasta tai vaikka ulkomailta. Momondon kautta voit varata huoneen Suomesta tai ulkomailta. Interhomesta löydät erilaiset lomahuoneistot ja -villat kaupungeista ja maaseudulta eripuolilta Eurooppaa.

Lyhytkin loma on ihanan rentouttavaa kummallekin. Radisson Blu tarjoaa hyvää hotellimajoitusta Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Tai varatkaa Lomarenkaasta mökki romanttista viikonloppua tai viikkoa varten.

Romantiikkaa löytyy myös kylpylästä. Suomen yhdestä tasokkaimmista kylpylöistä, Naantalin kylpylästä voit tulostaa vaikka lahjakortin miehelle.

Lomalla ei tarvitse nukkua hotellissa. Leirielämä kahdestaan tai perheen kanssa on uskomattoman rauhoittavaa. Sportamore myy telttoja ja tarvikkeita toimivaan ulkoilmaelämään.

Elämyksiä lahjaksi miehelle

Vie mies keikalle. Liput lempibändin keikalle on tosi hyvä lahja, ja siihen voi yhdistää hotelliyön, jos keikka on kauempana. Lippujen kanssa voi antaa lahjaksi bändipaita ja bändin uusin levy CDONista.

Messuja on nykyisin ihan kaikenlaisille miehille. Oli miehesi kiinnostuksen kohteensa sitten kirjat, antiikki, veneet, viinit, moottoripyörät tai monsteriautot, saat miehesi hymyssä suin poistumaan omiin askereisiinsa useaksi tunniksi.

Parhaat elämykset miehelle voi tarjota miehelle kotioloissakin. Vaihtelua yhteiseen aikaan voi tuoda eroottisilla lautapeleillä; Coolstuffin myymät Fifty Days of Play sekä Fifty Nights of Naughtiness ovat omiaan herättämään intohimoa. Tai anna esileikkiä arvostavalle pimeässä hohtavat esileikkinopat Coolstuffista.

Iholle levitettävä suklaamaali mulletoi:sta voi myös herättää intohimoa. Ja vielä elämyksellisempää menoa saa, kun asentaa makuuhuoneeseen tankotanssitangon Coolstuffista.

Oma hyvinvointikin voi olla hyvä lahja miehelle. Geishakuulat ovat treeniväline naisen lantiopohjan-lihaksille. Kuulatreeni tuo hyvinvointia ja hyötyä myös parisuhteeseen.

Lahjaksi hyödyllistä elektroniikkaa

iPhone 6 flip coverJos tarvittavat älypuhelimet ja tabletit jo löytyy, anna lahjaksi siistit suojakuoret. e-Villessä on paljon suojakuorivaihtoehtoja eri puhelinmalleille. Kannattaa toki tarkistaa myös uudet älypuhelinvalikoimat. CDON myy kattavaa valikoimaa tabletteja, niin Androideja kuin iPadejakin.

Myös Lux-Case myy suojakuoria, jotka toimivat lompakkonakin.

Onko teillä puhelimen laturit aina hukassa tai jääkö laturipiuha liian tyngäksi? Anna lahjaksi miehelle uusi puhelimen laturi, tai pelkästään kaapeli. Digishopissa on muutamalla eurolla eri puhelinten latureita ja johtoja. Värivaihtoehtojakin löytyy, joten enää ei tarvitse taistella siitä kumpi on hukannut laturit. Reissuun lähtiessä matka-akku on hyvä olla mukana; e-Villestä löytyy myös valikoima varavirtalähteitä.

Kun padit, kännyt, lisäakut ja kaiuttimet pitää kaikki ladata, mutta pistorasiat loppuvat kesken. Silloin auttaa 5-paikkainen USB-laturi Mulletoi:sta.

Kuulokkeiden kanssa voi katsoa vaikka elokuvia ja langattomilla kuulokkeilla voi helpottaa koko perheen elämää. CDON myy hyvää valikoimaa kuulokkeita, jotka toimivat esimerkiksi kännykän, tietokoneen tai minkä vain bluetoothilla varustetun äänilähteen kanssa. Vastamelukuulokkeet myös vaimentavat ympäriltä kuuluvia ääniä.

Ja Vooni Splash Speakerin kanssa voi kuunnella musiikkia ja vastata puhelimeen suihkussakin. Osta Vooni Coolstuffista.

Jos miehesi tykkää kuunnella musiikkia sängyssä, Coolstuffin myymä SleepPhones on hyvä lahja. Ne ovat mukavat jos sattuu nukahtamaan. Oiva lahja myös itselle kuorsausäänten vaimentamiseksi.

Paljon matkustavalle, tai siisteyttä arvostavalle, tai siivouksen inhoajalle robotti-imuri on kätevä lahja. CDON myy kattavaa robotti-imurivalikoimaa. Pölyt pois lattialta huomaamatta, ja oppiihan samalla poimimaan sukkansakin tieltä.

Jos miehellä on taipumus myöhastellä aamuisin, anna hänelle lahjaksi kello, joka taatusti herättää. Mulletoista voit tilata clockyn, joka pakenee torkuttajaa ja pakottaa nousemaan sängystä.

Anna leikkisälle miehelle lahjaksi kuvauskopterin Coolstuffista. Focus Drone HD on edullinen, mutta laadukas kopteri, jossa on sisäinen kamera ja kotiinpaluutoiminto.

Vaihtoehtoisesti voit hankkia lahjaksi modernin digitaalisen Polaroid-kameran ja nauttia nostalgiasta. Tällä kertaa kuvaaja voi kuitenkin päättää, kannattaako kuva tulostaa.

Nostalgiasta voi nauttia myös vanhojen kasettien avulla. Vanhat c-kasetteja voi kuunnella tai muuntaa ne digitaaliseen muotoon e-villen C-kasetti to MP3 konvertterilla.

Lahja urheilijalle

Tekniset vempaimet saavat ehkä laiskemmankin miehen kiinnostumaan liikkumisesta. Keskisen kello myy aktiivisuusrannekkeita ja sykemittareita. Aktiivisuusrannekkessa on kiihtyvyysantureita, jotka mittaavat kehon liikkeitä ja laskevat niistä muun muassa askelmääriä ja kalorikulutusta. Sykemittarin avulla saa yksityiskohtaista tietoa treenin vaikutuksista, se sopii avuksi sekä ammattiurheilijalle että omasta kunnosta huolehtivalle harrastajalle. Mittalaitteet välittävät tiedot myös älypuhelimeen tai tieto-koneelle. Kannustaa pysymään kunnossa!

 Diel SJ5000 HD Action-kameraE-Villestä löytyy erilaisia urheilukameroita, joilla voi ikuistaa upeat hetket. Kamerat soveltuvat myös vauhdikkaisiin lajeihin, jopa sukeltamiseen.

Jos miehen turhautuneisuus kasvaa töissä, se on hyvä purkaa. Anna Stadiumista miehelle lahjaksi nyrkkeilysäkki, jonka voi kiinnittää vaikka autotalliin.

Salijäsenyys, kausikortti uimahalliin tai 10 kerran uintilippu maksaa itsensä varmasti takaisin hyvinvointina. Fressi24 kuntosaleja löytyy 11ltä paikkakunnalta, ja saatavana on personal trainer palveluita. Treenaamaan on kiva mennä hyvillä varusteilla, Sportamorella on hyvän kokoisia laukkuja.

Innokkaalle juoksijalle pimeässä hohtavat trikoot ovat mahtava lahja. Näissä Sportamoren myymissä trikoissa on kunnolla näkyvää heijastinta, joka tuo turvallisuutta pimeän ajan juoksuun.

Sportamorella on muutenkin todella laaja urheiluvaate- ja tarvikevalikoima.

Köökin puolelle lahja miehelle

Tehosekoitin on nyt terveysbuumin myötä monen toivelahja. Kunnon blenderillä pyöräyttää aamiaiseksi herkullisia smoothieita tai muita juomia.

Kahvinjuojaperheeseen hyvä kahvin- tai espressokeitin CDONista on investointi ihaniin viikonloppuaamuihin. DeLonghin pienikokoinen EC680 espressokone on syystäkin todella suosittu. Paitsi että se tekee hyvää kahvia ja mahtuu pieneen tilaan, sitä voi käyttää sekä puruilla että kapseleilla.

Handpresso matkasettiJos mies matkustelee paljon, ja rakastaa kahvia, Handpresso matkasetti Inessasta on osuva lahja. Laukku sisältää Handpresso Wild E.S.E. espressokoneen ja kaiken muun tarvittavan nautinnollista kahvihetkeä varten, esimerkiksi taskut kahviannosnapeille.

Kokkimanista löytyy kaikki tarvikkeet joka kokille, aloittelijasta ammattilaiseen. Innostuneemmalle kokille voi tilata vaikka pastakoneen.

Jos imuriin tarttuminen on joskus haastavaa, kannattaa helpottaa siivouskynnystä, ja antaa lahjaksi rikkaimuri CDONista. Kun siisti pikkuimuri on verhontakana jatkuvasti saatavilla, voi siistiminenn tapahtua puolihuomaamatta.

Lukemista lahjaksi miehelle

Monelle kirjalahja edustaa edelleen oikeaa joululahjaa. Annettavan kirjan ei aina tarvitse olla juuri se lahjan saajan toivoma, vaan usein uudet yllätyksetkin ovat kivoja. Kirjaa ostaessa on kuitenkin hyvä varmistaa että saajalla ei ole jo kyseistä kirjaa. Netissä kirjoja myy esimerkiksi CDON ja Adlibris.

Innokas lukija näkee lukea pimeässäkin kirjaan kiinitettävän lukuvalon avulla, eikä koko makuuhuonetta tarvitse enää valaista yhden kirjan takia. Mulletoi myy paristokäyttöistä lukulamppua.

Kirjavinkkejä lahjaksi:

Pieni mindfulness on kaikille hyväksi. Anna miehelle lahjaksi aikuisten värityskirja, ja voit hyötyä itsekin. (Katso laaja valikoima aikuisten värityskirjoja – CDON)

Kaipaako miehen käytös pientä koulimista? Joonas Konstigin kirja Vuosi herrasmiehenä on kertomus siitä, kuinka entinen vihreätukkainen punkkari opetteli miehisiä hyveitä.
Tämän vuoden ykköshitti on Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen, sekä Risto Siilasmaan ja Catherine Fredmanin Paranoidi optimisti. Ja monella yöpöydällä on myös Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni – kuinka ymmärtää muita ja itseään.

Joka joulun menestyksiä ovat Ilkka Remeksen uusimmat kirjat. Remeksen uusin on Perikato.
Lars Keplerinltä on tullut uusi Joona Linna -dekkari Lazarus. ja Jo Nesbolta Macbeth.
Jens Lapidukselta on ilmestynyt Top dog.
Reijo Mäen uusin Vares on Gekko.
Stephen Kingilta on vuonna 2018 suomennettu mersumies-trilogian kolmas osa Viimeinen vartio sekä yhdessä poikansa Owen Kingin kanssa kirjoitettu Ruususen uni. John Grishamilta Caminosaari ja Lainlukijat.

Vuoden 2018 Finlandia-ehdokkaat olivat
Jari Järvelän Suomen sisällissotaa käsittelevä Kosken kahta puolta,
Katja Ketun häikäisevä tarina rakkaudesta Rose on poissa,
Pauliina Rauhalan vanhoillislestadiolaista yhteisöä kuvaava Synninkantajat,
J. Pekka Mäkelän 1930-luvun Kiinaan sijoittuva Hunan,
Lars Sundin Pietarsaari-trilogian kakkososa Missä musiikki alkoi, sekä
Olli Jalosen tieteellinen seikkailuromaani Taivaanpallo, joka voitti vuoden 2018 Finladia-palkinnon.

Juha Hurmeen Suomen historiaan (ennen 1809) paneutuva Niemi voitti vuoden 2017 Finlandia-palkinnon.

Letto FrontlightPerinteisten kirjojen sijaan joskus kevyt lukulaite on käytännöllisempi vaihtoehto. Adlibriksen Letto Frontlight on ohut, luettavuudeltaan kirjan kaltainen lukulaite, jonka avulla voi lukea ja ostaa e-kirjoja missä ja milloin tahansa. Kovalle lukijalle lomamatkat ovat mielekkäämpiä kun laukku ei ole täynnä kirjoja.

Innokas lukija näkee lukea pimeässäkin kirjaan kiinitettävän lukuvalon avulla, eikä koko makuuhuonetta tarvitse enää valaista yhden kirjan takia. Mulletoi myy paristokäyttöistä lukulamppua.

Äänikirjojakin alkaa olla aika hyvä valikoima. Etenkin paljon aikaansa autossa viettävälle ne voivat olla hyvää ajanvietettä. Jos lahjansaajan kielitaito antaa myöten, kannattaa muistaa myös ulkomaankieliset äänikirjat. CDON myy netissä myös erilaisia äänikirjoja.

Eniten vituttaa 2019Kun elämä välillä tuntuu raskaalta, mukavaa synkkäilyä tarjoaa Eniten vituttaa 2019 -repäisykalenteri. Perinteinen kalenteri on myös kätevä kaikille. Vaikka kalenteri löytyisi kännystä, läppäristä ja pädistä, paperikalenteri on silti ykkönen. Paperikalenterin kanssa synkronointi duunikalenteriin ei ole yhteyksistä kiinni!

Myös miehelle on hyvä laittaa lahjan mukaan jokin henkilökohtainen viesti. Sen avulla voi ilmaista vaikka lahjan takana olevan ajatuksen.

Lehden vuosikerta voi olla mukava lahja miehelle. Moottori- ja elektroniikkalehtien lisäksi myös vaikkapa viini- tai pokerilehdet voivat olla toivottuja. Lehtitukun kautta löytyy tilattavia lehtiä joka makuun.

Lehtitilausta suunnitellessa ei kannata rajoittua vain suomalaisten lehtien tarjontaan, koko maailman markkinat ovat avoinna. Varmasti jokaiseen harrastukseen löytyy oma lehtensä.

metallicaNetin kautta voit tilata leffoja ja musiikkia lahjaksi cdon.com palvelusta. Ja hyvää musiikkia on aina kiva kuunnella viinilasin äärellä.


Lahjoja tekeville käsille

Tekevät kädet tarvitsevat aina kunnon linkkuveitsen. Mulletoi myy Victorinoxin hyviksi havaittuja linkkareita. Ja jos valo on aina hukassa, osta samalla laadukas taskulamppu.

Lumentuloa ei voi estää, mutta sitä voi kestää. Lumilinko on kätevä kaikille vähänkin isommille pihoille. Virtasenkauppa myy lumilinkoja ja -kolia.

Työkalut ovat edelleen, vuodesta toiseen suosittuja lahjoja miehille. Etenkin jos talosta edelleen monen vuoden elämisen jälkeen puuttuu listat ja muut, voi uusi työkalu olla juuri se tarpeellinen sysäys. Virtasenkaupasta löytyy kaikki tarvittavat työkalut.

Ja kun työkaluja on tarpeeksi, eivätkä ne mitenkään tahdo pysyä järjestyksessä, miehelle kannattaa hankkia tarpeeksi iso työkalulaatikko. Virtasenkaupasta löytyy laaja valikoima työkalulaukkuja ja -laatikoita sekä säilytyslokerikkoja.

Nikkarointi voi olla mielenkiintoinen tapahtuma myös silloin, kun ruuvit ja naulat eivät pysy mukana, vaan tipahtelevat käsistä ratkaisevalla hetkellä. Coolstuffin myymä Magnogrip on magneettiranneke, jossa mutterit ja muut metalliesineet pysyvät mukana matkassa.

Ja grillikausihan ei ole koskaan ohi.

Autoon lahja miehelle

Karttojen lukeminen on nössöille ja neuvoa ei kysytä. Teknisellä laitteella leikkiminen on hauskaa ja opetavaista. Uudet navigaattorit ovat samalla monitoimilaitteita, sillä ne tarjoavat usein myös hyödyllisiä matkatyökaluja ja viihdykkeitä: MP3-soittimen, äänikirjasoittimen, JPEG kuvankatseluohjelman, blue tooth yhteyden ja paljon muuta.

Täydelliselle kuskille Coolstuffin myymä autokamera on kätevä lahjaidea. Kamera kiinnitetään auton tuulilasiin ja se kuvaa muiden kuskien törppöilyt sekä kuljettajan moitteettoman liikennetuntemuksen. Kameran voi valita nauhoittamaan jatkuvasti tai vain tietyissä tilanteissa.

Langaton peruutuskamerasarja 3.5" TFT näyttöMyös peruutuskamera autoon on hyödyllinen ja lisää turvallisuutta. Peruutuskameroita löytyy e-Villestä.

Onko miehesi avaimet aina hukassa? Osta miehelle lahjaksi Digishopista muutaman euron hälyttävä avaimenperä, joka hälyttää vihellettäessä.


Jos pohdit ystävänpäivälahjaa, käy katsomassa sivu ystävänpäivälahja.

Helpointa on tilata lahjat netistä. Jos edelleen mietit mitä lahjaksi miehelle, katso lista, mistä saat joululahjat netistä.

54 Comments

 1. POWERBALL se olla pitää!

 2. ei se oo totta että miehet ei juurikaan pidä pehmeistä paketeista? kuka niin väittää?? kyl miehet voi pitää myöskin ihan pehmeistäkin lahjoista eikä aina mitään kovee elektroniikkapaskaa…

 3. Mieheni nimen omaan toivoi vaatetta kun kysyin lahjaideaa..

 4. Kauhean täynnä stereotypioita koko teksti. Miksi ihmeessä kaikki miehet muka haluaisivat jonkin navigaattorin, jolla ei muuten edes tee mitään, ellei ajele usein pitkiä matkoja? Ja pehmeäkö paketti ei miellytä, mistä tuo nyt on vedetty? Olen nähnyt korviin asti ulottuvan hymyn jostain itse tehdyistä jussi-sukistakin.

 5. taisi aikaisemmilta kommentoijilla olla omakohtaisia kokemuksia ihanista joululahkoista.. 🙂 ehkäpä se mies ei kehtaa sanoa ettähaluaisi jotain muuta kuin sen iki-ihanan villapaidan tai sukat.. minun miehelleni nämä vinkit ovat kyllä paikkaansapitäviä, kiitokset sille joka nämä on tänne laittanut.. 🙂

 6. annoin miehelleni pyyhkeen johon me sitten samana iltana molemmat kääriydyimme ja rakastelimme koko yön;) siitä tuli kertakäyttöpyyhe 😀

 7. NO SE OLI SITÄ IHANAA AIKAA.. :p

 8. Huoh, en vieläkään keksi mitä ostan kullalle :<

 9. ¨viimevuonna ostin saunatakin ja lannepyyhkeen samaa settiä..ni tykkäs vaikka oli pehmee.Saunatakki ollu siit asti aktiivises käytössä.Tänä vuonna haluisin ostaa jotain äijä lahjaa mut ei mitää työkaluja..ku niit o autotalli pullollaan ja ihan joka lähtöön.

 10. Minä olen ostanut bändipaitoja, ovat olleet todella mieluisia

 11. Minunkin kokemuksieni mukaan pehmeät paketit ovat tervetulleita, miehet kun eivät itse tahdo viettää
  aikaa siellä vaatekaupassa. Useimmiten tulee tosin mukaan ujutettua muutakin, vaikkapa cd-levy.

 12. eiköhän jokainen ihminen ole oma laatuaan, toiset pitää pehmeistä paketteista ja toiset työkalupakeista…
  ei sydämmellä haetulla lahjaa mikään voita, sinähän se miehesi parhaiten tunnet, eikä varman olis miehesi ellei teillä olis jonkin lainen ymmärrys toisistanne, mut ihan kiva kun löytyy tälläisiä palstoja

 13. Mahtava sivusto toi supportersplace.com jos miehesi tai lapsesi kiinnostaa formula tai futis.

 14. Ihan kivoja lahjaideoita mutta tosiaan ihan käsittämättömän stereotypista tekstiä. Jokainen ihminen on erilainen sukupuolesta huolimatta. Minun isäni on aina pitänyt eniten ostamistani vaatteista ja äitini hankkimastani porakoneesta. Vanhainaikaista ja kapeakatseista ajatella sukupuoli kiinnostuksia ohjaavana kategoriana.

 15. No mulla kyllä tuo oma ukko viime jouluna toivo lahjaks jotain kivaa paitaa… Ostin sille sitten hupparin jonka aihee piiri sitä kiinnostaa (sodat) ja tänä vuonna mies pyys akkuporakonetta ku entinen sano sopimuksensa irti… 😀

  Mutta kyllä tuossa listassa oli paljon turhaa…
  Mitä ihmettä mies tekee peruutustutkalla, on aika nyhverö mies jos ei ilman tutkaa osaa peruuttaa…
  Kun sen nainenki osaa, ainaki minä 🙂

 16. meillä on ollut mieheni kanssa tapana antaa neljä lahjatoivetta toisillemme. kaksi toteutetaan ja kolmas on yllätyslahja ja joka vuosi ollaan molemmat oltu tosi tytyväisiä. tärkeintä on antamisen ilo. jos joku suuttuu tai pahoittaa mielensä siitä että sai jotenki huonon tai vääränlaisen lahjan niin ei kyllä tunne puolisoaan tai ehkä tuntee mutta se ei ole aitoa rakkautta jos käyttäytyy törkeästi kun toinen on rakkaudella antanut lahjansa. 🙂 meillä menee pakettiin vaatetta,kenkiä, kosmetiikkaa, tuoksuja, partavettä, koruja, yms.. kivaa ja joskus aikuisten leluja 😉

 17. ja lahjakorttejakin 🙂 viimevuonna mies osti minulle kauneushoitolaan lahjakortin ja minä sitä edellisenä vuonna hotelliviikonloppuloman uudeksi vuodeksi. oli mieleenpainuvin uusivuosi rakasteluineen, josta sitten syntyikin meidän pikku iltatähti! jeeh.. paras joululahjamme

 18. No ei mies nyhverö ole, jos autoon ostaa peruutustutkan. Meille ostettiin juuri uusi auto, joka on paljon isompi kuin edelliset ja hommattiin peruutustutka. On paljon helpompi peruutella ahtaissa parkkipaikoissa, se on vaan oman ja muiden omaisuuden huomioonottamista.
  Mutta mitä ostaa miehelle, jolla on jo kaikkea, joka periaatteessa haluaisi vain pelkästään kaikennäköistä tekniikkaa, joka maksaa liian paljon 😀 Tai ei nyt pelkästään, mutta mieluiten 🙂 Navigaattori on jo ostettu pahus, sen olisi voinut ostaa joululahjaksi.

 19. Aika huonoja neuvoja kun ei kyllä yhtään auttanut mun ongelmaan… kun joku mies olisikin niin yksinkertainen, että se haluas vaan jonkun navigaattorin, mutta se on kuitenkin aika tylsä ja persoonaton lahja… Kova tia pehmeä paketti, kunhan se on hyvin ajateltu

 20. Toi sushi setti oli kyllä mun mieleen! sellanen joka miehelle tänä jouluna! Legot voi samantien syöttää kissalle tai tunkea johonkin missä ei aurinko paista..

 21. nooo jaaa…ei täällä kyllä ollu hirveesti hyviä vinkkeja…tai mä en ainakaan näistä saanu mitään apua…..vieläki hirvee pula ku ei tiedä mitä ostais

 22. Tarviiko sen lahjan olla niin erikoinen. Tärkeintähän on se ajatus=) Esim. pyyheliina, kylpytakki, yöpaita, partavesi, pullo kuohuvaa, lahjakortti jonnekin, miesten kosmetiikkatuotteet, boxerit, sukat, pitkät kalsarit jne. on mielestäni hyviä lahjoja…

 23. Uusi kello miehelle – hintahaitarin voi määrittää oman budjetin mukaan.

 24. Juu… olihan siinä, mutta olisi kiva jos joku keksisi joskus jotain yllättäviäkin lahjavinkkejä, ettei joka joulu toistuisi se sama kaava. Itse olen aktiivisuuden puuskassa yrittänyt saada vähän yllätystäkin lahjoihin ostamalla jotain, mitä mies ei osaa odottaa. Esim. jonkun vanhan elokuvan uutuuksien sijaan tai “bensapumpun”-näköisen annosteluastian juomille taskumatin vaihtoehtona. Varvassukat ja stringit on hauskoja, jos miehen huumori kestää. Pääasia, että pitää pilkkeen silmäkulmassa. Joululahjat ei ole se maailman vakavin asia. Usein pieni on kaunista ja tärkein se ajatus.

 25. Kyllä ainakin minun mieheni on ollut onnellinen pehmeistä paketeista niin kuin minäkin jos sellaisen saan.
  Nyt en vaan tiedä mitä ostaisin miehelleni joululahjaksi. 🙁

 26. vaikeinta minun on aina ollut keksiä lahjaa nyt 60:lle isälleni, joka itse ei osta itselleen muuta kuin ‘hyödyllisiä’, ja joka jo tuntuu omistavan kaiken tarpeellisen. käytännöllistä sen olla pitää. kiitos tämän listan ehdotusten, päätin tänä vuonna ostaa hänelle messulipun mottoripyörämessuille. alan vanhana harrastajana hän varmasti ilahtuu. ehkä sitten kun voitan lotossa, voin ostaa hänelle sen puuttuvan moottoripyöränkin!

 27. kaikki ihan perus juttuja ja varmasti ihan hyviä..itse ajattekin kaiverruttaa sippo-sytkäriin kultani nimen ja sit tarvis jotain muuta keksiä..hmm

 28. Halujaisin törmätä sivustoon, joka esittelee lahjaideoita miehelle iän perusteella yhdistettynä alakulttuuriin, harrastuksiin ja musiikkimakuun.

 29. Mun mies saa tänä vuonna adidaksen verkkatakin Stadiumista ja silitysraudan:) Ja olen varma, että on mieluisia lahjoja!
  Vinkki naisille…käykää näin joulun alla miehen kanssa kaupoilla ja kattelkaa mitä miehenne hypistelee käsissään ja minkä tavaroiden, vaatteiden hintalappuja tsekkailee. Niin varmasti tiedät,että on mieluinen lahja..kun jo hypistellyt käsissäänkin:D
  Silitysraudan kanssa miehellä on viha-rakkaussuhde ollut jo pitemmän aikaa, joten ostin kunnon Philips 70 e..niin luulisi toimivan moitteettomasti myös isännän käytössä!

 30. Keittiössä viihtyvälle miehelle hyvä keittokirja, jotain uutta keittiöhilpetööriä kuten yrttimaustemylly, hyvä fileointiveitsi, kyytipojaksi calvadosta tai uusi cooleri skumppapullon kera…

 31. Villasukat on aina hyvä ja jouluinen lahja! Varsinkin jos ne itse kutoo lämmöllä ja rakkaudella.

 32. Jess, joululahjapaniikki on taas täällä! Huomenna sitten 23.12 joululahjashoppinkia, voi kuinka legendaarista. Tässä sitä nyt kuumeisesti surffaillaan vinkki sajteilla. 😀 hahaha

 33. no,ei kyl iskeny pal mikää.ainoo,mitä vois harkita, ois se zippo nimikaiverruksella.

 34. tietääkö kukaan mistä noita sushisettejä vois saada ? 😀

 35. Taas neuvotaan puutaheinää.. Joulu on vihoviimeinen juhla alkaa parantamaan miehen hygieniaa/pukeutumista.
  Tuommosesta voi pahimmoilleen äijä loukkaantua.

  Jos on remonttireiskan aineksia, niin ei muutakuin uutta työkalua, jota ei hyllystä löydy. Jos sohvaperuna elektroniikkaa rakastava, niin ei muutako BLU-RAY asemaa tai pleikkari 3:sta etc..

  Niistä ne miehet tykkää.
  T:Mies.

 36. Kuulkaas, Defa Termini auton sisätilalämmittimen aion omalleni ostaa…hinta päälle 70e mutta tarpeellinen ja pienikokoinen…ei tarvitse kaivaa kylmää autoa ja voi ostaa lisäksi myös ajastimen sähkötolppaan….

 37. Minäpä ajattelin antaa poikaystävälleni ns. lahjakorin. Hänellä tosiaan on jo kaikkea joten ajattelin koota tälläisen korin mihin laitan esim. uuden lompakon,bokserit,kirjan,miesten kosmetiikkaa,suklaata,t-paidan jne. pieniä juttuja mitkä yksikseen olisivat ehkä tylsiä juttuja toimivat loistavasti tälläisessä härdellissä! koriin sopii mainiosti mm. hajuvesi,leffalippuja,arpoja,itsekoristeltu muki ja mitä ikinä mieleen juolahtaakaan!!

 38. itse ostan miehelleni ainakin pornoa ja paljon karkkia:)

 39. Hyvä sikari ja pullo konjakkia!

 40. Kahtena jouluna olen antanut lahjakortit miehelle: eka oli Naantalin kylpylään ja toisena vuonna viikonloppuloman Flamingossa, missä olikin ihanaa syötiin ja käytiin kylpylässä, biletettiin ja käytiin elokuvissa. No ei mies näistä niin innostunut vaikka itse olisin ollut innoissani tällaisesta lahjasta 🙂 Viime vuonna sit hän sai ns. pelikorin jossa oli 3 xbox peliä, lempisuklaata/karkkeja, kolaa ja sipsiä. Se olikin sit huippulahja.
  Tänä vuonna ei paljon ole rahaa lahjoja ostella, kun häät on tulossa ja taloakin ollaan ostamassa, joten täytyy keksiä jotain edullista kivaa.

 41. Pornoa vois kyl ostaa, olis varmaan mieluinen lahja 😉 Ja sitä se ei ikimaailmassa osaisi odottaa..

  Lisäksi itsetehdyt lahjakortit, esim. leffassa käynti, hieronta jne.

 42. annoin miehelleni kerran itse toteuttamani nakukalenterin lahjaksi ja muutakin kivaa =) tuli kyllä puuhakas joulu =P tykkäsi kovasti lahjoistani =)

 43. Joskus tuli poikaystävälle (melko arka luonteeltaan) stringit joululahjaksi. Hyvältä näytti, niinkauan kun pysyi päällä 😉

 44. Itse tilasin poikaystävälleni(16v) joka on GTIn. 🙂 Luultavasti tykkää lahjasta koska mietti jo että pitäisikö ostaa seuraava numero joten sanoin että tuskin se heti ilmestyy pikku kauppaan joten odota pari päivää 😀

 45. Miestä ei kyllä pysty ikinä yllättämään iloisesti.. jos se haluaa kellon, se haluaa vain ja ainoastaan yhden ja tietyn kellon. Jos haluaa elektroniikkaa, niin ei halua vaan “elektroniikkaa” vaan jonkun tietyn ja nimenomaisen vempeleen. Omasta mielestä kaks vaatetta on ihan samannäköiset ja miehen mielestä toinen on justu hyvä ja toinen kauhea mitä ei voi harkitakaan laittavansa päälle. Ja kun ei niitä voi yhtään ennustaakaan, ihan yllätyksenä tulee mikä on se ainoa oikea vaihtoehto.. Joten ainoa vaihtoehto ostaa miehelle lahja josta se tykkää, on kysyä että mistä kaupasta ja tuotekoodi ja se voi vielä tulla varmuuden vuoksi näyttämään. Sitten ilahtuu lahjasta, mutta se yllätysmomentti on kyllä ihan utopiaa ilahduttamisen merkeissä. Eikä ilahdu mistään, mitä ei ole keksinyt jo itse haluta, kaikki muu on vaan tarpeetonta kaapintäytettä. Ehkä jos menis ite alasti pakettiin jonka päällä lukis “ei tarvi lämmitellä” niin sitten ilahtuis 😛

 46. Hmm. Postini ilmeisesti poistettiin.

  No kirjoitan uudestaan. Ei kaikki miehet ole noin tarkkoja miltä kellon pitää näyttää. Minun mielestäni naiset tietää paremmin mikä on tyylikäs, ja siksi pyysinkin vaimoa ostamaan minulle kellon joululahjaksi. Kannattaa selaille kelloja netistä, hinnat ovat huomattavasti huokeampia.

 47. MIEHILLE HYVÄ LAHJAIDEA ON ESIM. JACK AND JONESIN T-PAIDAT ! 😀 ja ostaa lisäksi siihen laadukkaita sukkia, ja suklaarasia 🙂

 48. MYÖS TARJOUSTALOSTA LAADUKKAITA TYYNYNPÄÄLISIÄ 1 EUROLLA!! :d:d:d

 49. Mukava urheiluväline miehelle/isälle, Powerball-voimapallo, auttaa tenniskäden/hiirikäden vaivoihin

 50. Mainio lahjaidea miehen merkkipäivänä on hänestä piirretty karikatyyritaulu. Sellaista ei vielä monellakaan ole ja on varmasi uniikki ja persoonallinen idea. Googlettamalla löytyy tekijöitä, joista valita mieleinen.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *