Lahja vauvalle

Mitä lahjaksi vauvalle? Myös pienimmille lapsille voi antaa joululahjoja,  ristiäislahjoja ja nimenantolahjoja, vaikkakin lahjanarut ja paketit ovat usein ne mielenkiintoisimmat lahjat. Lähes jokaista vauvaa muistetaan usein pehmoleluilla; ehkä siksi pehmolelu ei ole paras lahja vauvalle. Myös äänekkäiden lelujen antamisesta lahjaksi kannattaa keskustella vauvan vanhempien kanssa etukäteen.

Näistä vinkeistä on apua myös kun etsinnän kohteena on nimenantolahja tai lahja 1-vuotiaalle.

Pehmeät paketit vauvalle lahjaksi

Vauvalle voi hyvin antaa lahjaksi kauniita vaatteita. Muista tarkistaa koko vanhemmilta. Netistä voi tilata upeita ja mukavia vauvan vaatteita Nellysta. Rokahtavasti pukeutuva vauva (tai hänen vanhempansa) arvostaa ehkä EMP:n bodeja.

Aarrekid myy ihania organisesta puuvillasta valmistettuja vauvan vaatteita ja vilttejä.

Vauvan omalla tai jonkun rakkaan kuvalla painettuja ruokalappuja, bodeja, essuja ja pehmoleluja voi tilata smartphotosta. Varmasti ainutlaatuinen lahja vauvalle!

Pienet varpaat palelevat helposti. Tossuja on ihana pitää kerhoissa, muskareissa ja ihan kotonakin. Pandafeet myy ihania mokkanahkaisia tossuja koosta 17 alkaen.

Monessa perheessä arvostetaan myös ”arkisempia” lahjoja. Lahjaksi vauvaperheeseen voi hyvin antaa vaikka vaippapaketin tai kestovaippaperheeseen kestovaippoja. Ja tuttiperheessä tuteille on aina käyttöä; EMP myy astetta asenteellisempaa rokkituttia. Ruokailuharjoittelun alettua myös rokkaaville ruokalapuille on käyttöä.

Todella paljon apua lapsiperheeseen tuo myös helppo kuumemittari. Apteekkituotteet.fi myy erilaisia digitaalisia kuumemittareita. Hyvällä kuumemittarilla mittaa nopeasti ja tarkasti lämmön vaikkapa otsalta.

Leluja ja puuhaa vauvalle lahjaksi

Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja (Kovakantinen)Vauvoille voi antaa kirjoja lahjaksi. Pienimmille hyviä lahjoja ovat pehmokirjat, joita voi maistellakin. Myös paksusivuiset vauvakirjat ovat hyviä, koska ne kestävät kovaakin kulutusta. CDONista voi tilata pienimmillekin sopivia kirjoja. Ihania ja aikaa kestäviä lahjoja vauvalle ovat Kirsi Kunnaksen upeat runokirjat. Mauri Kunnaksen Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirjassa on melkein 50 lastenlaulua.

Lekmer myy netissä lasten leluja. Kehittäviä lahjoja pienimmille ovat myös erimuotoiset ja -väriset palikat ja pallot. Kävelemään opettelevalle kävelyvaunu on upea lahja, mikä tuo iloa vuosiksi. Pienet kokit pitävät myös omasta liedestä. Keinuhevosella voi ratsastaa maailman ääriin.

Erilaiset kylpylelut ovat lahjoja, joita käytetään pitkään. Esimerkiksi muoviset kipot ovat jänniä kylvyssä, kuten myös kylpykirjat. Pakettiin voi laittaa mukaan vaikka kylpyvaahtoa ja oman pesusienen. Myös Geomagin Geomag baby -tuotteet voi ottaa mukaan kylpyyn. Kyseessä on siis muovinen magneettilelu.

Hetken tyytyväisenä itsekseen viihtyvä vauva on iso helpotus, kun vanhemman pitää tehdä ruokaa, pestä pyykkiä tai siivota jälkiä. Puuhamatto on ihana lahja-idea pikkuiselle, joka ei vielä pääse kovaa vauhtia pakoon. Lekmerillä on valikoimissa kymmeniä leikkimattoja, joista valita.

Talven parasta antia on pulkkaretket hennossa lumisateessa. Isolle vauvalle vauvapulkka on ihana lahjavinkki.

Voit myös itse tehdä lahjan vauvalle. Kätevä käsistään ompelee vaikka puuhamaton tai pehmokirjan pikkuiselle. Novita Knits -sivuilta löydät ihania neulonta-ohjeita vauvalle lahjaksi, sivuilta voit myös tilata puikot ja pehmoiset langat kotiin. Katso myös Joululahja .orgin Lahja-askartelu sivulta ohjeet hernepussin tai pikkuhelistimen tekoon. Lisää lahjavinkkejä löydät Itsetehdyistä lahjoista.

Katso myös muut lahjavinkit pienelle lapselle!

Tallenna

Kommentit

Yksi kommentti artikkelista “Lahja vauvalle”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. elisa kommentoi 24.10.2010 kello 8:39

    Itselläni kaksi pikkusiskoa, joista toinen on juuri täyttänyt vuoden, ja kun olen äidiltä lahjaideoita pyytänyt, niin pointtina oli juuri se, ettei mitään tommoista, keinohevonen on, jo toiselle siskolle ostettu -ei ole käytetty kertaakaan. Kävelyvaunu on -Kokeiltu kerran, ei tykännyt. Lasten hella taaskaan ei ole mitenkään käytännöllinen, noin pieni ei vielä osaa sillä leikkiä, ja kaikki tarvikkeet hukkuvat.. Eli vähän järkevämpiä lahjoja ja enemmän. Esim ihan leluja, alkaen esim. 10€ paljon kivempia ne on pikusille

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.