Joulukalenterit

Joulun odotusta! Joulufiilistelyyn kuuluu joulukalenterit lapsille ja lapsenmielisille. Adventtikalenterivalikoima on valtava, ja jokaiselle tuntuu löytyvän jotakin. Säästä aikaa ja hermoja, ja tilaa joulukalenteri netistä tänä vuonna.

Kirjakalenterit

Kirjajoulukalenteri Kunnas, AdventtikalenteriKirjajoulukalenterit ovat upea idea, ja tarjonta on kasvanut suureksi. Muumi-, Disney-, Pipsa-, Astrid Lindgren, Touhula  ja Mauri Kunnas kalenterin sekä Myyräkirjajoulukalenterin lisäksi löytyy nyt myös aikuisille kirjakalentereita joulun odotukseen. On ihanaa tarjota uusi satu joka päivä joulun alla. På svenska finns det Mumin, Alfons Åberg och Bamse adventskalender. Tilaa kirjajoulukalenteri Adlibiksestä.

Aikuisille on myös omat kirjakalenterit! Suomalaisten kirjailijoiden joulukalenteri on kiehtova. Reunan joulukalenteri taas on adventtikalenteri kirjana.

Lelukalenterit

Lelukalentereiden valikoima laaja. Muumifanien ei tarvitse tyytyä pelkkiin kirjoihin, sillä löytyy myös Muumi lelukalenteri. Brion joulukalenterissa on junaratatarvikkeita. Schleichilta löytyy ratsastustallia, maatilan eläimiä ja nyt myös dinosauruskalenteri! Ryhmä Hau intoilijoille on keräilyhahmo-kalenteri. Fudiskorttien kerääjälle Champions League -kalenteri on mahtava juttu. Ja tietenkin on L.O.L.-kalenteri.

Joulukalenteri, legoLegokalenterit ovat jokavuotinen suosikki. Vuonna 2019 Legolta on ilmestynyt uudet Star Wars, City ja Friendsadventtikalenterit. Ja uutuutena Harry Potter legokalenteri!

Tietenkin myös Play Mobilella on kolme eri kalenteria – palopelastus, tanssiaiset, tai metsä.

Funko POP keräilyhahmokalentereita on ainakin Harry Potter ja Fortnite.

Voit myös suoraan katsoa kattavat kalenteritarjonna Adlibrikseltä .

Kosmetiikkajoulukalenterit

Joulukalenteri nuorelle sisältää kosmetiikkaa. Kosmetiikkakalentereita löytyy mm. Glittertyylisenä, sekä Lottie London tai Winter Wonderland teemalla. Kynsilakkakalenterit ovat myös suosittuja, Nellysta löytyy Essien kalenteri ja Adlibriksestä Ciaten mini mani kalenteri.

Coolstuff myy miehille suunnattua joulukalenteria, Man’Stuffissa on miehille suunnattua kosmetiikkaa.

The Body Shop myy kolmea erilaista kosmetiikkakalenteria.

Aikuisten kalenterit

Amorelie ja Orion ovat Coolstuffin myymiä eroottisia joulukalentereita, joiden luukuista löytyy 24:lle päivälle esim. hieromatuotteita ja seksileluja. Samasta osoitteesta löytyy myös englanninkielinen treenitehtäviä sohvaperunoille -adventtikalenteri. Ja sukkakalenteri, mikä idea!

Itsetehty joulukalenteri

Joulukalenterin voi tehdä itse vaikkapa virkkaamalla. NovitaKnitsin neuleohjeista löytyy ihana itsetehdyn joulukalenterin ohje. Virkkaamalla tehdyt pussukat voi ripustaa vaikkapa oksaan tai henkareihin.

Adlibriksellä taas on erilaisia tee-se-itse joulukalenterisettejä, pusseista ja tarroista laatikoihin ja juniin. Kannattaa katsoa tarjonta täältä.

Coolstuff myy itsetäytettävää olutjoulukalenteria.

Mistä joulukalenterin yllätykset? Kalenterin voi tietenkin tehdä samalla idealla mistä tahansa pussukoista tai pienistä rasioista. Usein vaikeampaa onkin keksiä joka päivälle mielekäs kalenterin yllätys. Jos ei halua tarjota herkkuja päivittäin, voi kalenteriin laittaa tarroja, purkkaa, lasikuulia, koulutarvikkeita, joulukoristeita, tarinoita jne.