Joululahja lapselle

Mitä antaa lapselle lahjaksi? Jouluna lapset haluavat kaiken lelulehdistä, mutta saatuaan lahjat, kyllästyvät niihin pian. Isot muovilahjat ovat vihoviimeisiä, kun ne jo tapaninpäivänä ovat pieninä paloina ympäri taloa. Parhaat lahjat kestävät aikaa ja muistetaan vielä aikuisinakin.

Lahja vauvalle

Myös pienimmille lapsille voi antaa joululahjoja. Lähes jokaista vauvaa muistetaan liiankin usein pehmoleluilla, ehkä juuri siksi nämä eivät ole niitä parhaita lahjoja. Katso täältä parhaat ideat ja lahjat vauvalle ja vauvaperheelle. Lahjavinkkejä myös nimenantojuhliin ja ristiäisiin.


Lahja leikki-ikäiselle

Vain taivas on usein rajana lapsen lahjatoiveille. Lahjat voivat kuitenkin olla myös kehittäviä ja opettavaisia, eikä hintojen tarvitse hipoa pilviä. Lelutkin ovat hyviä lahjoja kunhan ne ovat haluttuja, mikä takaa, että ne tulevat käyttöön. Tarkasta täältä järkevimmät lahjat leikki-ikäiselle lapselle.


Lahja koululaiselle

Kouluikäisten on myös saatava olla lapsia. Vanhempien on pidettävä huoli siitä, että lahjat ovat vastuullisia. Lapset kypsyvät eri tahtiin, ja on tärkeää muistaa kuunnella lasta, jotta lahja on sopiva. Hyvä lahja voi innostaa liikkumaan tai kehittämään omia taitoja. Katso kivoja lahjoja koululaiselle.


Lahja nuorelle

Jos lapsi on jo teini-iässä, katso taaltä lahjavinkit teini-ikäiselle. Riihikuiva raha ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto.


Lahja iän mukaan

Mitä lahjaksi 1-vuotiaalle? Entä 4-vuotiaalle? Hyvä lahjaidea 7-vuotiaalle? Jos haluat pikaisia konkreettisia lahjaideoita alle 10-vuotiaalle, iän mukaan, katso kattava lista.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.