Askartelu

Askartelua pääsee joulunaikaan tekemään paljon. Askartelu on kivaa puuhaa  ja sen avulla voi ilahduttaa myös muita. Lue täältä askarteluvinkit aiheina omatekoiset lahjat tai itsetehdyt kortit.

Askarteluun tarvittavat tarvikkeet voi tilata helposti askarteluAdlibriksen kattavasta valikoimasta. Sieltä löytyy myös ihastuttava oviTontun ovi – materiaalipakkaus, askartele ovi tontulle!

Jouluaskartelu

Kauniit koristeet ikkunoihinTee itse joulukoristeet. Lue joulun askarteluohjeet seinille, pöydille ja ikkunaan. Täältä löytyy myös ohjeita kuusenkoristeiden tekoon ja kransseihin. Katso ohjeita pienien tuikkulyhtyjen tekoon kotoa löytyviä tavaroita hyödyntäen. Myös joulukoristeet ovat ihania lahjoja.

Katso täältä ohjeita jouluaskarteluun.


Lahja-askartelu – Ohjeet itse tehtyihin lahjoihin

Lahja-askartelua

Anna lahjaksi omien käsien tuotoksia. Katso lahjojen askarteluohjeita ja teko-ohjeita. Toteuta yksinkertaisimmat ohjeet lasten kanssa askarrellen.

Askartele lapselle helistin, taulu, muistipeli, naamiaisasu tai tee itse hernepussi. Askartele kirjanmerkki lukutoukalle. Itsetehty koru tai siluettitaulu on vahva lahjavinkki.

Katso ohjeita lahjojen tekoon.


 Joulukortti askartelu on ihanaa jouluaskartelua. Joulukorttien tekeminen itse onnistuu hyvin myös kodin tarpeettomista tavaroista: käytä korttiaskartelussa naruja, servettejä tai kuvia lehdistä.


Pakettikortit saat helpolla printtaamalla. Muotoile kortit itse tai tulosta pakettikortit linkin kautta.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.