Joululahja lapselle » Lahja vauvalle

Mitä lahjaksi vauvalle? Myös pienimmille lapsille voi antaa joululahjoja,  ristiäislahjoja ja nimenantolahjoja, vaikkakin lahjanarut ja paketit ovat usein ne mielenkiintoisimmat lahjat. Lähes jokaista vauvaa muistetaan usein pehmoleluilla; ehkä siksi pehmolelu ei ole paras lahja vauvalle. Myös äänekkäiden lelujen antamisesta lahjaksi kannattaa keskustella vauvan vanhempien kanssa etukäteen.

Näistä vinkeistä on apua myös kun etsinnän kohteena on nimenantolahja tai lahja 1-vuotiaalle.

Pehmeät paketit vauvalle lahjaksi

Vauvalle voi hyvin antaa lahjaksi kauniita vaatteita. Muista tarkistaa koko vanhemmilta. Pinkorblue myy upeita ja mukavia vauvan vaatteita.

Anna ihana viltti tai huopa vauvalle lahjaksi.

Vauvan omalla tai jonkun rakkaan kuvalla painettuja ruokalappuja, bodeja, essuja ja pehmoleluja voi tilata smartphotosta. Varmasti ainutlaatuinen lahja vauvalle!

Pienet varpaat palelevat helposti. Tossuja on ihana pitää kerhoissa, muskareissa ja ihan kotonakin. Pandafeet myy ihania mokkanahkaisia tossuja koosta 17 alkaen.

Monessa perheessä arvostetaan myös “arkisempia” lahjoja. Lahjaksi vauvaperheeseen voi hyvin antaa vaikka vaippapaketin tai kestovaippaperheeseen kestovaippoja, kumpiakin myy PinkorBlue. Myös tuteille ja tuttipulloille on aina käyttöä, kuten myös ruokailuharjoittelun alettua ruokalapuille.

Todella paljon apua lapsiperheeseen tuo myös helppo kuumemittari. Apteekkituotteet.fi myy erilaisia digitaalisia kuumemittareita. Hyvällä kuumemittarilla mittaa nopeasti ja tarkasti lämmön vaikkapa otsalta.

Leluja ja puuhaa vauvalle lahjaksi

Sängyn päällä oleva mobile voi rauhoittaa lasta, ja tuudittaa musiikillaan pikkuisen uneen. Pinkorbluella on kattava valikoima mobileja.

Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirja (Kovakantinen)Vauvoille voi antaa kirjoja lahjaksi. Pienimmille hyviä lahjoja ovat pehmokirjat, joita voi maistellakin. Myös paksusivuiset vauvakirjat ovat hyviä, koska ne kestävät kovaakin kulutusta. CDONista voi tilata pienimmillekin sopivia kirjoja. Ihania ja aikaa kestäviä lahjoja vauvalle ovat Kirsi Kunnaksen upeat runokirjat. Mauri Kunnaksen Herra Hakkaraisen soiva iltalaulukirjassa on melkein 50 lastenlaulua.


Lelufantti ja PinkorBlue myyvät netissä lasten leluja. Kehittäviä lahjoja pienimmille ovat myös erimuotoiset ja -väriset palikat ja pallot. Kävelemään opettelevalle kävelyvaunu on upea lahja, mikä tuo iloa vuosiksi.  Keinuhevosella voi ratsastaa maailman ääriin.

Talven parasta antia on pulkkaretket hennossa lumisateessa. Isolle vauvalle vauvapulkka on ihana lahjavinkki.


Bath toys for childrenErilaiset kylpylelut Pinkorbluelta ovat lahjoja, joita käytetään pitkään. Esimerkiksi muoviset kipot ovat jänniä kylvyssä, kuten myös kylpykirjat. Pakettiin voi laittaa mukaan vaikka kylpyvaahtoa ja oman pesusienen.

Hetken tyytyväisenä itsekseen viihtyvä vauva on iso helpotus, kun vanhemman pitää tehdä ruokaa, pestä pyykkiä tai siivota jälkiä. Puuhamatto on ihana lahja-idea pikkuiselle, joka ei vielä pääse kovaa vauhtia pakoon. Pinkorbluella on valikoimissa kymmeniä leikkimattoja ja -kaaria, joista valita.

Voit myös itse tehdä lahjan vauvalle. Kätevä käsistään ompelee vaikka puuhamaton tai pehmokirjan pikkuiselle. Novita Knits -sivuilta löydät ihania neulonta-ohjeita vauvalle lahjaksi, sivuilta voit myös tilata puikot ja pehmoiset langat kotiin. Katso myös Joululahja.orgin Lahja-askartelu sivulta ohjeet hernepussin tai pikkuhelistimen tekoon. Lisää lahjavinkkejä löydät Itsetehdyistä lahjoista.

Katso myös muut lahjavinkit pienelle lapselle!

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.