Joululahja isälle

Omat vanhemmat ja isovanhemmat arvostavat varmimmin itse tehtyä lahjaa. Lahja isälle tai isoisälle voi olla hyvinkin henkilökohtainen. Kannattaa aina miettiä lahjan saajan mieltymyksiä.

Vaatteita isälle lahjaksi

Solmio joululahjaksiVaatteet ovat aina suosittu lahja isälle. Reino-tossut ovat joululahjojen ikuinen suosikki. Käyttövaatteita ja solmioita voi isälle tai vaarille tilata lahjaksi. Timarcolla on mahtavat kalsari- ja sukkavalikoimat. Stayhard taas myy solmioita ja muita miesten vaatteita.

On olemassa myös vähemmän perinteisiä vaatelahjoja isälle. Jos isä on nuoruudessaan tai miksei nytkin fanittanut kovasti jotain bändiä, bändipaita CDONlta on hauska lahja.

Voit hankkia isälle lahjaksi myös itsesuunniteltavan vaatekappaleen. Smartphoto painaa isälle paidan tai essun omalla kuvalla tai tekstillä.

Isä voi tuoksua ja näyttää muutenkin hyvältä. Keskisen kellosta löytyy upea valikoima rannekelloja ja koruja myös miehille. Partakone on myös hyvä lahja.

Huolta terveydestä

Avain terveellisempään elämään on oman terveyden seuraaminen. Anna isälle lahjaksi verenpainemittari.

On mukavampaa kun isä tuoksuu hyvälle. Tilaa edullisesti netistä Nordicfeeliltä deodorantti tai miestentuoksu isälle lahjaksi. Nordicfeel myy kaikenlaisia tarvikkeita myös parranhoitoon.

Sportamoresta saa tarvikkeet kaikkeen kuntoiluun. Talvella kannattaa muistaa myös turvallisuus, talven liukkaille kannattaa varustautua kenkiin kiinnitetävillä liukuesteillä, joita myy Apteekkituotteet.

Rentoutusta kaipaavalle isälle voi antaa lahjakortin hierontaan tai hoitoihin.

Lukemista lahjaksi isälle

Kirja on hyvä joululahja, syntymäpäivälahja ja isänpäivälahja ja voihan kirjoja antaa lahjaksi muuten vaan. Suomi ei ole ainoa kielivaihtoehto; moni haluaa parantaa kielitaitoaan ja kunnon kirjan lukeminen vieraalla kielellä on erittäin hyvää harjoitusta. Adlibris myy netissä kaikenlaisia kirjoja.

Innokas lukija näkee lukea pimeässäkin kirjaan kiinitettävän lukuvalon avulla. Mulletoi myy paristokäyttöistä lukulamppua.

Jos aina ei jaksa lukea, tai auto on ainoa paikka keskittyä kirjallisuuteen, äänikirjat ovat mahtava ratkaisu. BookBeat on Suomen suosituin äänikirja palvelu, jossa on 200 000 ääni- ja e-kirjaa. Hanki isälle lahjaksi BookBeat.

Tämän vuoden ykköshitti on Jari Tervon Loiri, sekä edelleen Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen. Ja monella yöpöydällä on myös Thomas Eriksonin Idiootit ympärilläni – kuinka ymmärtää muita ja itseään. Mielenkiintoinen elämänkerto on myös Carl-Johan Vallgrenin ruotsalaisen näyttelijän elämän kertaava Mikael Persbrandt.

Joka joulun menestyksiä ovat Ilkka Remeksen uusimmat kirjat. Remeksen uusin on Perikato.
Lars Keplerinltä on tullut uusi Joona Linna -dekkari Lazarus. ja Jo Nesbolta Macbeth.
Jens Lapidukselta on ilmestynyt Top dog.
Reijo Mäen uusin Vares on Gekko.
Stephen Kingilta on vuonna 2018 suomennettu mersumies-trilogian kolmas osa Viimeinen vartio sekä yhdessä poikansa Owen Kingin kanssa kirjoitettu Ruususen uni. John Grishamilta Caminosaari ja Lainlukijat.

Vuoden 2020 Finlandia-ehdokkaat olivat
Ann-Luise Bertellin Heiman,
Ritva Hellstenin Raija,
Tommi Kinnusen Ei kertonut katuvansa,
Heikki Kännön Runoilija,
Anne Vuori-Kemilän Mustaa jäätä ja
Anni Kytömäen Margarita, joka voitti Finlandia-palkinnon.
Adlibris myy kaikkia näitä kirjoja.

Pajtim Statovcin Bolla voitti vuoden 2019 Finlandian.
Olli Jalosen tieteellinen seikkailuromaani Taivaanpallo, joka voitti vuoden 2018 Finladia-palkinnon.
Juha Hurmeen Suomen historiaan (ennen 1809) paneutuva Niemi voitti vuoden 2017 Finlandia-palkinnon.
Jukka Viikilän Akvarelleja Engelin kaupungista sai vuoden 2016 Finlandia-palkinnon.
Jussi Valtosen He eivät tiedä mitä tekevät voitti vuoden 2014 Finlandia-palkinnon.
Riikka Pelon Jokapäiväinen elämämme voitti 2013 Finlandian.

Lehden vuositilaus on arvostettu lahja, joka muistuttaa antajastaan vaikka koko vuoden. Netin kautta voit tilata isälle lahjaksi esimerkiksi Historia -lehden, National Geographicin tai Tieteen Kuvalehden. Lehtitukun kautta voit tilata ulkomaiset ja kotimaiset lehdet.

Äänikirjojakin alkaa olla aika hyvä valikoima. Etenkin paljon ajavalle ne voivat olla hyvää ajanvietettä. Jos lahjansaajan kielitaito antaa myöten, kannattaa muistaa myös ulkomaankieliset äänikirjat. Myös rentoutumiseen tai nukahtamiseen opastavat äänikirjat voivat olla hyvä lahja isälle.

Netin kautta voit tilata leffoja ja musiikkia lahjaksi cdon.com palvelusta. Ja hyvää musiikkia on aina kiva kuunnella viinilasin äärellä.


Lahjaksi elämys

Onko isääsi vaikea saada kangettua ulos ovesta? Ratkaisu kotona ummehtumiseen on lahjapaketissa löytyvä elämys. Myös messuliput voivat olla oiva lahja isälle. Kiinnostaako isääsi mahdollisesti veneet, amerikanraudat, moottoripyörät tai monsteriautot? Älä unohda myöskään kirjamessuja.

Jos isä ei suostu poistumaan kotoa, koska on huolissaan kotinsa turvallisuudesta, anna hänelle lahjaksi hälytysjärjestelmä Verisurelta, ja huolet vähenevät.

Autotarvikkeita lahjaksi isälle

Täydelliselle kuskille E-villen myymä halpa autokamera on kätevä lahjaidea isälle. Kamera kiinnitetään auton tuulilasiin ja se kuvaa muiden kuskien törppöilyt sekä kuljettajan moitteettoman liikennetuntemuksen. Kameran voi usein valita nauhoittamaan jatkuvasti tai vain tietyissä tilanteissa.

Navigaattori autoon isälle lahjaksi? Dustinhome myy kattavaa valikoimaan autonavigaattoreita. Myös peruutustutka autoon on hyödyllinen ja lisää turvallisuutta. Peruutustutkia ja muita tarvikkeita autoon voit tilata e-Villestä.

Autoa pitää siivota sekä ulkoa että sisältä. Helpota isukin taakkaa ja anna lahjaksi lahjakortti auton siivoukseen. Lahjakortteja saa isoilta huoltamoilta. Jos rahat ovat vähissä, voithan aina luvata omaa aikaasi. Tulosta valmis lahjakorttipohja: Lahjakortti.

Jos isän avaimet ovat aina hukassa, anna isälle lahjaksi hälyttävä avaimenperä, joka varmasti löytyy.

Työkaluja

Lumentuloa ei voi estää, mutta sitä voi kestää. Lumilinko on kätevä kaikille vähänkin isommille pihoille. Virtasenkauppa myy lumilinkoja ja -kolia.

Työkalut ovat edelleen, vuodesta toiseen suosittuja lahjoja miehille. Etenkin jos talosta edelleen monen vuoden elämisen jälkeen puuttuu listat ja muut, voi uusi työkalu olla juuri se tarpeellinen sysäys. Virtasenkaupasta löytyy kaikki tarvittavat työkalut.

Ja kun työkaluja on tarpeeksi, eivätkä ne mitenkään tahdo pysyä järjestyksessä, isälle kannattaa hankkia tarpeeksi iso työkalulaatikko. Virtasenkaupasta löytyy laaja valikoima työkalulaukkuja ja -laatikoita sekä säilytyslokerikkoja.

Nikkarointi voi olla mielenkiintoinen tapahtuma myös silloin, kun ruuvit ja naulat eivät pysy mukana, vaan tipahtelevat käsistä ratkaisevalla hetkellä. Coolstuffin myymä Magnogrip on magneettiranneke, jossa mutterit ja muut metalliesineet pysyvät mukana matkassa.

Itsetehdyt lahjat

Moni tykkää ihailla lintulaudan menoa talvisin. Muutamasta laudanpätkästä voit itse kyhätä hyvän laudan. Vaihtoehtoisesti voit tilata Finnish Design Shopista modernin lintulaudan, jonka voi kiinnittää vaikka ikkunalasiin.

Mikäli varat ovat vähissä tai haluat antaa omatekoisen lahjan, tarkista ideamme sivulta itsetehdyt lahjat.


Lue lisää

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.