Joululahjat

Ajankohtaista

Sivustolta löytyy vinkkejä myös syntymäpäivälahjaksi. Lue lahjavinkit naiselle, miehelle tai lapselle, tai tarkista vuoden hittilahjat.

Lahjojen osto netistä yleistyy ja helpottuu. Katso lista nettikaupoista lahjojen ostoon.

Lahjaostokset kiireessä ovat haastavia. Jos et ehdi kauppakierroksille, tee lahjaostokset netissä. Kun olet liikkeellä ihan viime tingassa, tarkista viime hetken lahjavinkit.

Lahjojen paketointiKaikki lahjoihin ASKARTELUSIVUILTA!
Lahjoihin liittyviä askarteluohjeita: korttiaskartelu, paketointi ja lahjojen askartelu.

.

Joululahjat

Tarvitaanko joululahjoja paljon? Joululahjoja on saatava riittävästi, mutta ei liikaa. Yksi lahja on liian vähän, mutta mikäli kaikkia lahjoja ei jaksa avata kerralla on niitä liikaa. Yleensä aikuiselle joululahjat eivät ole enää niin suuri juttu kuin alakouluiässä, joten pakettien määrää voi hillitä vanhemmiten.

Joululahjavinkkejä

Joululahjaideat hyytyv√§t usein parin ensimm√§isen lahjan j√§lkeen. Joululahja on henkil√∂kohtainen, henkil√∂√∂n liittyv√§ joululahja. Lahja on syyt√§ valita saajan mukaan. N√§ilt√§ sivuilta saat yleisi√§ joululahja ideoita. Lahja vinkit on jaoteltu karkeasti sen mukaan kuka lahjan saa. Lue lis√§√§ joululahjavinkkej√§ ja ideoita joululahjaksi joululahjaideat ‚Äďsivulta.

Jos olet viimetingassa lahjaostoksilla, tarkasta viime hetken lahjavinkit.

Takaisin Joululahja.org etusivulle

Kommentit

3 kommenttia artikkelista “Joululahjat”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. Nimetön kommentoi 27.11.2007 kello 16:58

    Ei tästä mitään apua sama roinaa kun muualla.

  2. Saara kommentoi 22.12.2007 kello 22:31

    Yksi lahja on liian vähän? Mitkä materialistit tämänkin tekstin ovat mahtaneet kirjoittaa? Minusta ainakin yksi lahja on ihan tarpeeksi. Inhoan eniten sitä, kun kiireessä on pitänyt nyt sille ja sillekkin sukulaisen kummin kaiman sedän serkun koirankopille ostaa jotain halpaa krääsää, jolla ei koskaan mitään tee. Sinne jäävät sitten nurkkiin pölyttymään.

  3. pauli kommentoi 3.12.2008 kello 11:01

    mukava sivu

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.