Joululahja lapselle

Parhaat lahjaideat lapselle - katso myös mitä leluja lahjaksi lapselle

Mitä antaa lapselle lahjaksi? Jouluna lapset haluavat kaiken lelulehdistä, mutta saatuaan lahjat, kyllästyvät niihin pian. Isot muovilahjat ovat vihoviimeisiä, kun ne jo tapaninpäivänä ovat pieninä paloina ympäri taloa. Parhaat lahjat kestävät aikaa ja muistetaan vielä aikuisinakin.

Lahja vauvalle

baby

Myös pienimmille lapsille voi antaa joululahjoja. Lähes jokaista vauvaa muistetaan liiankin usein pehmoleluilla, ehkä juuri siksi nämä eivät ole niitä parhaita lahjoja. Katso täältä parhaat ideat ja lahjat vauvalle ja vauvaperheelle. Lahjavinkkejä myös nimenantojuhliin ja ristiäisiin.

Lahja leikki-ikäiselle

vesivarit

Vain taivas on usein rajana lapsen lahjatoiveille. Lahjat voivat kuitenkin olla myös kehittäviä ja opettavaisia, eikä hintojen tarvitse hipoa pilviä. Lelutkin ovat hyviä lahjoja kunhan ne ovat haluttuja, mikä takaa, että ne tulevat käyttöön. Tarkasta täältä järkevimmät lahjat leikki-ikäiselle lapselle.

Lahja koululaiselle

marioKouluikäisten on myös saatava olla lapsia. Vanhempien on pidettävä huoli siitä, että lahjat ovat vastuullisia. Lapset kypsyvät eri tahtiin, ja on tärkeää muistaa kuunnella lasta, jotta lahja on sopiva. Hyvä lahja voi innostaa liikkumaan tai kehittämään omia taitoja. Katso kivoja lahjoja koululaiselle.

Lahja nuorelle

Lahjavinkit ja lahjaideat nuorelleJos lapsi on jo teini-iässä, katso taaltä lahjavinkit teini-ikäiselle. Riihikuiva raha ei todellakaan ole ainoa vaihtoehto.

Kommentit

5 kommenttia artikkelista “Joululahja lapselle”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

 1. purkka kommentoi 5.12.2007 kello 16:31

  joo,täytys kai ol enemmä noit ehdotuks….

 2. siiri kommentoi 16.11.2008 kello 9:10

  saisi olla lasten lelujen kuviaq!

 3. minä kommentoi 6.12.2008 kello 18:10

  lahja kortti millä saa ostaa jotain kivaa!!!

 4. JUUKYLLÄ kommentoi 30.10.2010 kello 12:34

  Joo. Lahjakortti olis kyl hyvä johonkin kauppaan, esim H & M. Tai sit vaan ihan rahaa :–] ? Tai sit ihan jtn ite tehtyy, esim. joku muki tai jtn, jota on ite koristeellu, sellaseks, mist lahjan saaja tykkää 😀

 5. Emma ruuhilehto kommentoi 20.10.2015 kello 13:58

  Vaikka joku ihana jumpsuit tai shampoo paketti ois varmaa kans iha hyvä:))

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.