Askartelu

Askartelua pääsee joulunaikaan tekemään paljon. Askartelu on kivaa puuhaa  ja sen avulla voi ilahduttaa myös muita. Lue täältä askarteluvinkit aiheina omatekoiset lahjat tai itsetehdyt kortit.

Askarteluun tarvittavat tarvikkeet voi tilata helposti Adlibriksen kattavasta valikoimasta. Sieltä löytyy myös ihastuttava Tontun ovi – materiaalipakkaus, askartele ovi tontulle!

Korttiaskartelu

Korttiaskartelua

Täältä löytyvät korttiaskartelu-ohjeet. Askartele kortti saajan tai antajan näköiseksi ja loikkaa pois perinteisistä korttinormeista. Joulukortti askartelu on ihanaa jouluaskartelua. Joulukorttien tekeminen itse onnistuu hyvin myös kodin tarpeettomista tavaroista: käytä korttiaskartelussa naruja, servettejä tai kuvia lehdistä.

Paketointi – Itsetehdyt paketit ja pakettikortit

Itsetehty tölkki joululahjaksi

Lue täältä lahja paketointiohjeita. Tee itse kauneimmat lahjapaketit ja pakettikortit. Käytä paketoinnissa eri materiaaleja kekseliäästi. Jouluiset itsetehdyt lahjapaketit voi kierrättää ja käyttää uudelleen. Lahjan paketointi on luvallista tehdä mielikuvitusta käyttäen. Katso ohjeita miten toteuttaa lahjojen paketointi.

Lahja-askartelu – Ohjeet itse tehtyihin lahjoihin

Lahja-askartelua

Anna lahjaksi omien käsien tuotoksia. Katso lahjojen askarteluohjeita ja teko-ohjeita. Toteuta yksinkertaisimmat ohjeet lasten kanssa askarrellen.

Askartele lapselle helistin, taulu, muistipeli, naamiaisasu tai tee itse hernepussi. Askartele kirjanmerkki lukutoukalle. Itsetehty koru tai siluettitaulu on vahva lahjavinkki.

Jouluaskartelu

Kauniit koristeet ikkunoihinTee itse joulukoristeet. Lue joulun askarteluohjeet seinille, pöydille ja ikkunaan. Täältä löytyy myös ohjeita kuusenkoristeiden tekoon ja kransseihin. Katso ohjeita pienien tuikkulyhtyjen tekoon kotoa löytyviä tavaroita hyödyntäen. Myös joulukoristeet ovat ihania lahjoja. Tulossa lisää ohjeita.

 

Kommentit

5 kommenttia artikkelista “Askartelu”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

 1. » Askartelusivut avattu – Joululahja .org kommentoi 8.11.2010 kello 12:42

  […] on joululahja.orgin askartelusivut avattu. Sivuilta löydät puuhaa joulun […]

 2. nallekarhu kommentoi 17.11.2011 kello 10:24

  ITSETEHTYIHIN JOULUKORTTEIHIN MENEE LIIKAA AIKAA SANON MINÄ :d

 3. moiiiiii kommentoi 6.11.2012 kello 17:48

  moiiiiii

 4. » Tee itse joulu – Joululahja .org kommentoi 4.11.2014 kello 8:24

  […] Joulun odotus ei ole vain odottamista vaan myös valmistautumista. Tähän joulublogi päivitykseen on kerätty viimeisimmät vinkit joulun sisustamiseen ja omatekoisiin lahjoihin Askartelu sivuilta. […]

 5. Askartelu himo kommentoi 10.11.2014 kello 15:34

  keksikää lisää ideoita tänne tai johonkin muualle koska rakastan kaikkia ideoita yksin kertaisesti OMG

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.