Isänpäivälahja

Parhaat isänpäivälahjat - joululahja.org

Isänpäivälahjaksi parasta isälle! Sunnuntaina 12.11.2017 on isänpäivä. Anna isänpäivälahja omalle isälle tai omalle miehelle. Lue alta parhaita lahjavinkkejä ja lahjaideoita isälle. Linkit vievät yhteistyökumppaneiden sivuille.

Vaate isänpäivälahjaksi

Miehelle, myös isälle, paita on melko helppo lahja. Paita omalla tekstillä on ihana lahja isälle; kirjoita kangastussilla yksiväriseen paitaan vaikka ”maailman ihanin isi”. Isänpäivälahjaksi voit painattaa isälle essun omalla kuvalla Smartphotossa.

Ihan tavallinen kauluspaita tai neulepaitakin tulee yleensä tarpeeseen ja sopivia paitoja on helppo ostaa. Hyvännäköisiä paitoja, housuja, kenkiä ja muuta päälle pantavaa voi tilata isälle lahjaksi Booztista, jossa on laaja kauluspaitatarjonta. Myös kalsarit ja sukat tulevat usein tarpeeseen, katso myös Timarcon laajat valikoimat.

Vaatteita voi soveltaa myös isän kiinnostuksen mukaan. Anna isälle lahjaksi esimerkiksi vanhan lempibändin levy cdonista ja bändipaita EMP:ltä. Jos isää taas kiinnostaa enemmän urheilu, anna lahjaksi futispaita Sportamoresta tai lätkäpaita.

Isän ulkonäkö voi muutenkin kaivata pientä trimmausta. Jos hurjat nenä- tai korvakarvat hirvittää, hanki karvatrimmeri. e-Villestä voi tilata muutamalla eurolla nenäkarvatrimmerin, ja sieltä löytyy myös hyvä valikoima parranajokoneita isänpäivälahjaksi.

Moni mies toivoo isänpäivälahjaksi deodoranttia tai miestentuoksuja. Ja jos ei toivo, voit aina ohjata lahjan avulla isän tuoksupalettia modernimpaan suuntaan. Lisäksi esimerkiksi Yves Rocher myy erilaisia ihonhoitotuotteita ja tuoksuja miehille.

Lahja miehelle. Parta siistiksi sopivilla välineillä ja aineilla.Nyt partojen kultaisella kaudella, monelle miehelle sopiva isänpäivälahja on parranhoitotuotteet. NordicFeel myy partashampoita, -vahoja, -öljyjä, -geelejä, -vaahtoja, leikkuuvälineitä jne. Parran siistiminen on paljon hauskempaa, kun siihen on kunnon välineet. Jos oikein haluat hemmotella, anna mukana lahjaksi myös lahjakortti partaparturiin.

Upeita ja erikoisiakin rannekelloja sekä kalvosinnapit ja solmioneulat voi hankkia isälle Keskisen Kellosta.

Nyt pinnalla ovat älykellot ja älyrannekkeet, joiden avulla on helpompi pysyä hyvässä kunnossa.

Isälle lahjaksi elämys

Jouluksi TallinnaanYllätä isä kunnolla ja vie hänet minilomalle Naantalin kylpylään tai pienelle risteilylle Tallinnaan Eckerö Linella.

Myös messuliput voi olla oiva lahja isälle. Kiinnostaako isääsi mahdollisesti veneet, amerikanraudat, moottoripyörät tai monsteriautot? Älä unohda myöskään kirjamessuja. Parasta tietenkin on, jos isä saa hyvää seuraa mukaan harrastustensa pariin.

Voit myös järjestää isälle itse elämyksiä. Anna isän katsella lasten siivousta ja lumenluontia, järjestä oma leffailta herkkuineen tai vie isä museoon. Näihin voit tehdä itse lahjakortin.

Isälle lahjaksi lukemista

Kirja on hyvä isänpäivälahja ja voihan kirjoja antaa lahjaksi muuten vaan. Suomi ei ole ainoa kielivaihtoehto; moni haluaa parantaa kielitaitoaan ja kunnon kirjan lukeminen vieraalla kielellä on erittäin hyvää harjoitusta. CDON myy netissä kaikenlaisia kirjoja lahjaksi isälle.

Kirjavinkkejä:

Tämän vuoden ykköshitti on Kari Hotakaisen Tuntematon Kimi Räikkönen. Muita mielenkiintoisia elämänkertoja ovat esimerkiksi Carl-Johan Vallgrenin ruotsalaisen näyttelijän elämän kertaava Mikael Persbrandt, Leevi and the Leavingsin Gösta Sundqvist, Spede, nimittäin, Bruce Springsteenin omaelämänkerta Born to Run, sekä Ashlee Vancen Elon Musk.

Joka isänpäivän menestyksiä ovat Ilkka Remeksen uusimmat kirjat. Remeksen uusin on Vapauden risti.
Jens Lapidukselta on ilmestynyt Top dog.
Dan Brownin uusin on Alku, ja Jo Nesbon Jano.
Reijo Mäen uusin Vares on Kakolan kalpea.
Stephen Kingilta on vuonna 2017 suomennettu Etsivä löytää.

Suomi100 kunniaksi voi antaa vaikkapa Tuomas Kyrön kirjan Mielensäpahoittajan Suomi.

Vuoden 2017 Finlandia-ehdokkaat olivat
Hanna Haurun sotien jälkeisestä elämästä kertova pienoisromaani  Jääkansi,
Tommi Liimatan pohjoisen mielenmaisemaan syväsukeltava Autarktis,
Miki Liukkosen maksimaalinen teos O,
Christina Sandun Helsinkiin ja Romaniaan sijoittuva esikoisromaani Valas nimelta Goliat,
Jaakko Yli-Juonikkaan poliittinen satiiri Jatkosota-extra ja
Juha Hurmeen Suomen historiaan (ennen 1809) paneutuva Niemi, joka voitti vuoden 2017 Finlandia-palkinnon.

Perinteisten kirjojen sijaan joskus kevyt lukulaite on käytännöllisempi vaihtoehto. Adlibriksen Letto Frontlight on ohut, luettavuudeltaan kirjan kaltainen lukulaite, jonka avulla voi lukea ja ostaa e-kirjoja missä ja milloin tahansa. Kovalle lukijalle lomamatkat ovat mielekkäämpiä kun laukku ei ole täynnä kirjoja.

Katso Cdon sivuilta myös kattava lista historia-aiheisia kirjoja.

Lehden vuositilaus on arvostettu lahja, joka muistuttaa antajastaan vaikka koko vuoden. Kun tilaat lehtiä Lehtitukun kautta, saat usein myös lahjaksi sopivia tilaajalahjoja. Esimerkiksi Tuulilasi -lehteä tilatessasi voit valita työkalusalkun tilaajalahjaksi.

Äänikirjojakin alkaa olla aika hyvä valikoima. Etenkin paljon ajavalle isälle ne voivat olla hyvää ajanvietettä. Sinuhe Egyptiläinen tai Japanin kielikurssi ovat lahjaideoita. Myös rentoutumiseen tai nukahtamiseen opastavat äänikirjat voivat olla hyvä lahja isälle.

Autoilevan isänpäivälahja

Karttojen lukeminen on nössöille ja neuvoa ei kysytä. Teknisellä laitteella leikkiminen on hauskaa ja opetavaista. Uudet navigaattorit ovat samalla monitoimilaitteita, mutta yleensä ne ovat silti yksinkertaisia käyttää. Pixmania myy erilaisia navigaattoreita myös osamaksulla.

Täydelliselle kuskille Coolstuffin myymä autokamera on kätevä lahja. Kamera kiinnitetään auton tuulilasiin ja se kuvaa muiden kuskien törppöilyt sekä kuljettajan moitteettoman liikennetuntemuksen. Kameran voi valita nauhoittamaan jatkuvasti tai vain tietyissä tilanteissa.

Autoa pitää siivota sekä ulkoa että sisältä. Helpota isukin taakkaa ja anna lahjaksi lahjakortti auton siivoukseen. Lahjakortteja saa isoilta huoltamoilta ja jos rahat ovat vähissä, voithan aina luvata omaa aikaasi.

Hukkuville autonavaimille apua löytyy paikantimella varustetusta avaimenperästä, jota myydään Mulletoi.comissa. Avaimenperässä on myös LED-valo pimeisiin hetkiin.

Kännykät ja muu kannettava elektroniikka kaipaa usein vara-akkuja ja kestäviä latausjohtoja, niitä voi tilata e-Villestä.

Lahja isälle pienellä budjetilla

Ylimääräistä rahaa lahjoihin ei aina löydy. Ilmaisia lahjojakin löytyy. Kuitenkin yksilöllisen lahjan antaminen on mukavinta.

Isänpäivä lähtee hyvin käyntiin kun antaa isukin nukkua pitkään ja vie aamiaisen päivän lehden kanssa sänkyyn. Isälle lahjaksi ei välttämättä tarvitse antaa tavaraa. Voit tehdä isälle lempiruokaa ja tarjota leffaseuraa herkkujen kanssa vaikka omalla sohvalla. Halpa lahja.

Anna lahjaksi isälle halpa lahjakortti. On kiva kokemus katsella lasten siivousta ja lumenluontia. Lahjakortin voi antaa myös museoseurasta; monissa museoissa on ilmaispäivä kerran viikossa.

Kahvifanilla ei koskaan ole liikaa mukeja. Osta yksivärinen muki ja kirjoita siihen posliinitusseilla henkilökohtainen viesti. Keramiikalle ja lasille sopivia posliinitusseja löytyy eri väreissä.

Isänpäivä lahja voi olla hyvinkin henkilökohtainen. Paras isänpäivälahja syntyy kun miettii lahjan saajan omia mieltymyksiä. Hyvä isänpäivälahja vinkki on itse tehty lahja, tarkastele ideoita sivulta itse tehty lahja.

Työkaluja isänpäivälahjaksi

Pähkinätön, gluteeniton, kananmunaton, GMO vapaa.Työkalut, jotka jäävät ensimmäisen käytön jälkeen kellarin nurkkiin pölyttymään, saattavat silti olla hyviä lahjoja jos ne muistetaan vuosienkin päästä. Virtasenkaupasta löytyy kaikki tarvittavat työkalut, kuten myös laaja valikoima työkalulaukkuja ja -laatikoita sekä säilytyslokerikkoja.

Ja jos työkaluja on jo tarpeeksi, anna lahjaksi suklaatehdas Dammenbergn suklaatyökalut, ne eivät jää kaappiin pölyttymään.

TV!

Voiko mikään olla jännittävämpää kuin Formula 1 lähetysten uusinnat! Ilmeisesti monen isän mielestä ei voi. Sohvalta poistuminen ei onnistu enää lainkaan. Netistä voit tilata isänpäivälahjaksi erilaisia kanavapaketteja.


 

Jos mikään täältä ei vielä iskenyt katso täältä

Mitä lahjaksi miehelle? Katso parhaat lahjaideat miehelle!

Lahja miehelle

isanpaivalahja 2017

Isänpäivälahja 2017

Kommentit

3 kommenttia artikkelista “Isänpäivälahja”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. » Isänpäivälahja – Joululahja .org kommentoi 23.10.2008 kello 20:31

    […] Tältä sivustolta löytyy myös isänpäivälahjavinkkejä neuvoa tarvitseville. Katso isänpäivä lahjaideat: isänpäivälahjat. […]

  2. » Parhaat isänpäivälahjat 2012 – Joululahja .org kommentoi 26.10.2012 kello 12:35

    […] Katso lisää lahjavinkkejä sivulta isänpäivälahja […]

  3. Lahjat isälle 2014 – Joululahja .org kommentoi 25.10.2016 kello 8:55

    […] lahjaideoita isälle – katso isänpäivälahja tai joululahja […]

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.