Hittilahjat 2014

PaketointiElektroniikkaa ostetaan lahjaksi paljon. Viihde-elektroniikan uskotaan valtaavan tänäkin vuonna etenkin lasten nuorten ja miesten lahjapinot. Tämän vuoden tulokkaita tai hittilahjoja elektroniikan osalta löytyy paljon.

Autoon ajokamera. Ulkomailta on levinnyt Suomeen kiinnostus kiinnittää tuulilasiin tai peruutuspeiliin liikennekamera, joka kuvaa edessäolevaa liikennettä. Kuvattu materiaali voi auttaa selvittämään liikennerikkomuksia ja muita epäselveyyksiä. Lahjaksi ajokameran voi tilata esim. Coolstuffista.

Kypärään kiinnitettava urheilukamera tallentaa erilaiset urheilusuoritukset pyöräilystä benjihyppyyn ja laskettelusta sukeltamiseen. Urheilukameroita myy esimerkiksi e-ville, josta löytyy myös kiinnitystarvikkeita kameroille.

Langattomat äänentoistolaitteet loistavat valikoimallaan ja löytyvät monen toivelistoista. E-villestä löytyy erilaisia bluetoothilla toimivia langattomia kuulokkeita ja kaiuttimia. Coolstuffin sängyssä käytettävät SleepPhonesit ovat ehdoton hitti.

PlayStation4 ja Xbox One ovat tämän vuoden hittilahjoja monissa lapsikodeissa. Esimerkiksi CDON myy PS4:sta ja Xbox Onea.

Viimevuoden tapaan aktivisuusrannekkeet ovat edelleenkin suosiossa ja sopivatkin käytettäviksi kaikille aikuisille. Polar loop loppui viime vuonna kaupoista. CDON myy Loopia ja muitakin aktiviteettirannekkeita.

Polaroidkamera on hifistelijöiden herkkua. Pelkkiin digikuviin kyllästyneet saavat kuvat suoraan käteensä. Erona entiseen on, että nyt kameran näytöltä voi itse valikoida mitkä kuvat tulostaa. Coolstuff myy Polaroidkameroita.

Kannettavissa tietokoneissa hittejä on mm. Applen Macbook Air. Tableteista Samsung Tab S ja iPad Air 2 ovat haluttuja.

Kännyköissä on joka vuosi hittinsä. Tänä vuonna hittituote on iPhone6 ja Samsung Galaxyt.

Teksta-robotit pitää edelleen pintansa toivoittuna leluna. Edellisvuotena se loppui kaupoista. Koiran lisäksi vaihtoehtona on Tekstakissa ja  -dino. Tekstaa voi tilata Lekmeristä.

Muuta kuin elektroniikkaa lahjaksi

Erilaiset hoidot ja muut lahjakortit ovat edelleen naisten lahjalistan kärkipäässä. Elämyslahjoilta löytyy paljon erilaisia lahjakortteja esimerkiksi kauneushoitoihin ja muihin hemmotteluihin. Paikallinen teatteritarjonta kannattaa aina tarkastaa.

Tietenkin korut ja vaatteet ovat aina suosittuja lahjoja. Niiden laajasta valikoimasta ei helposti nouse esiin yhtä suosituinta tuotetta.

SytykeruusutItsetehdyt lahjatkin saavat joka vuosi hittituotteensa. Tänä vuonna sytykekukkaset ovat edelleen “uusi” lahja, mutta nousevia tähtiä ovat itsetehdyt ihonhoitotuotteet. Itsetehdyt ruokalahjat ovat aina suosiossa.

Lapsille itsetehtyjä hittilahjoja ovat tiipii, autorata ja nukkekoti.

Katso lisää vinkkejä itsetehtyihin lahjoihin sivulta Itsetehdyt lahjat.