Parhaat pikalahjat – Mitä lahjaksi nopeasti?

Parhaat lahjat - Mitä lahjaksi viime hetkellä kun aikaa on vähän?

Mitä lahjaksi nopeasti? Kun kiireet painavat päälle, eivätkä lahjat ole vielä koossa, h-hetkeen on aikaa päivä tai pahimmillaan muutama tunti. Ei hätää. Kaikki järjestyy. Kiitos internetin, voit antaa juuri lahjan saajalle sopivan lahjan ihan helposti.

Lehtitilaus on lahja, joka muistuttaa antajastaan vaikka koko vuoden. Netin kautta voit tilata lahjaksi esimerkiksi Historia -lehden, Viini-lehden, National Geographicin tai Tieteen Kuvalehden. Lehtitilausta suunnitellessa ei kannata rajoittua vain suomalaisten lehtien tarjontaan, koko maailman markkinat ovat avoinna. Varmasti jokaiseen harrastukseen löytyy oma lehtensä. Lehtitukun palvelun kautta löytyy tilattavia lehtiä joka makuun.

Lapselle myös Aku Ankan kestotilaus on mainio idea. Jos ehdit kävästä kaupassa, voit antaa ilmoituksen lehtitilauksesta yhdessä edellisen irtonumeron kanssa.

Lahjakortit - Naantali Spa Hotel

Pieni matka ilahduttaa varmasti kaikkia. Ostaa lahjakortti ihanaan rentoutumisviikkoon tai viikonlopppuun Naantalin kylpylässä, kylpylän sivuilta voit kätevästi tulostaa lahjakortin.

Minilomaa voi viettää myös Tallinnassa erilaisissa kulttuuririennoissa, tai shoppaillen ja syöden hyvin. Eckerö Line myy teatteri- ja kylpyläreissuja Tallinnaan.

Lahjakortti kauneushoitolaan - Mitä lahjaksi kun aikaa on vähän?

Ja pääseehän kylpylähoitoihin myös ilman lomamatkaa.

ElämysLahjoilla on tarjolla hyviä tarjouksia hyvään ruokailuun, hemmotteluun tai liikkumiseen. Palvelun voi tilata lahjaksi netistä ja valita toimituksen eLahjana, jolloin lahjakortin saa välittömästi käyttöön.

Myös Natural Goods Company myy netissä lahjakortteja Töölön hoitolaansa.

Lahjakortti vaateverkkkauppaan - Nopea lahja nuorelle

Lahjakortti verkkovaatekauppaan on ihan nappi esimerkiksi nuorelle.

Netistä voit tilata lahjakortteja eri vaatekauppoihin, esimerkiksi Nelly.comissa on erittäin laaja valikoima huippusuunnittelijoiden vaatteita. Myös Boozt myy laatuvaatteita naisille, miehille ja lapsille. Spartoo on keskittynyt erityisesti kenkiin ja laukkuihin, mutta ehdottomasti myös vaatteisiin (ja toimittaa jouluaatoksi jopa 20. päivä aamulla tehtyjä tilauksia).

Parhat kirjat lahjaksi miehelle

Kirjalahjankin voi hankkia viime tipassa. Lahjakortti kirjakauppaan, ja lahjan saaja voi valita sadoista kirjoista tai askartelutarvikkeista mieleisensä. Ainakin Adlibris myy lahjakortteja.

Myös musiikkia ja pelejä voi antaa lahjakortilla. Jos iPod, iPad tai iPhone löytyy, voit antaa lahjaksi iTunesin tai App Storen lahjakortin. Myös Steam lahjakortilla voi ladata rahaa nettipeleihin.

Laadukkaita astioita ja sisustustuotteita voi tilata Finnish Design Shopista. Viimehetken lahjaksi voi tilata eLahjakortin Finnish Design Shopiin halutulle summalle suoraan sähköpostiin.

ostokset

Liikkeellä ilman internetiä? Jos ehdit kauppaan, kioskin tai pienen marketin hyllyiltä löytää tärkeimmät pieneen rentoutumislahjaan. Pikkukaupankin tarjonnasta rakentaa näyttävän lahjakorin. Erilaisia herkkuja tai lemppariruoan ohje ja kuivatarvikkeet koriin, ja sellofaania päälle. Kauneusosastolta voit kerätä tarpeet pikamanikyyriin purkissa.

Jos ehdit vielä kauppaan, älä sorru turhuuksiin ja krääsään. Mieti mikä on oikeasti tarpeellinen tai haluttu lahja. Marketeista saa astioita, vuodevaatteita, pyyhkeitä, levyjä ja leffoja, kodinkoneita ja ainekset herkkukoriin.

Bensa-asemiltakin löytyy tarpeellisia lahjoja: lapio autoon, ensiapulaukku, pieni lumilapio jne. Yhä useammalla bensa-asemalla on myös pieni leluosasto, joka voi olla vähän krääsää, mutta ehkä haluttua sellaista. Älä unohda myöskään lehtiosastoa ja kukkia. Ja suklaata harvempi vastustaa.

Ja jos et ehdi enää kauppaan, tee oma lahjakortti. Lahjaksi oma hieronta, auton siivous, herkkuillallinen. Lupaus tulevasta ilosta on mahtava lahja, kunhan pidät huolen, että se toteutuu.

Monet kukkakaupat ovat auki aattonakin. Voit kuitenkin tilata jouluaatoksi Piilolasta kukkatoimituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle tai pääkaupunkiseudulle.


Katso lisää ideoita sivulta Viime hetken lahjat.

tilaa-lahjat-jouluksi

Tarkistithan jo verkkokaupan viimeisen tilauspäivän jouluksi? Tilauksesi voi vielä ehtiä.