Häälahja

Jos edessä on häät ja mietit mitä antaa häälahjaksi, lue eteenpäin.

Moni hääpari tekee häälahjalistan tai pyytää tilille rahaa. Tällöin pääset helpolla. Yritä valita listalta jotain, mikä tuntuu omimmalta, mitä voisit antaa lahjaksi muutenkin. Lahjan rahallista suuruutta miettiessäsi ota huomioon oma maksukykysi ja suhde hääpariin.

Jos tunnet hääparin todella hyvin, ja tiedät jotain mitä he oikeasti tarvitsevat tai haluavat, voit poiketa häälahjalistalta, mutta muuten sitä kannattaa välttää. Suvussa pitkään kiertänyt koru tai esine on myös mainio lahja läheiselle. Parhaita lahjoja ovat usein ne, joilla on tarina.

Mitä häälahjaksi?

Perinteisiä häälahjoja ovat kodin käyttö- tai taide-esineet. Vaikka yhteisessä asunnossa olisi jo vierähtänyt muutama vuosi, hääparin keittiönkaapit voivat vielä huutaa tyhjyyttä. Jos listaa ei ole, voi hyvin kysyä löytyykö parilta jotain tiettyä esinettä. Finnish Design Shopista löytyy keittiön tarvikkeet ruoanlaiton iloihin, ajattomat astiat ruokapöydän kattaukseen ja klassikkomaljakot pöydän keskelle.

Myös petivaatteet ja pyyhkeet sopivat hienosti häälahjaksi. FDS myy lakanoita ihanilla printeillä ja muhkeita pyyhkeitä.

Pieni matka hääkiireiden jälkeen on luksusta. Anna häälahjaksi lahjakortti Naantalin kylpylään.

Häälahjan antaminen ei myöskään ole velvollisuus. Jos rahatilanne on todella tiukka, voit hyvin antaa lahjaksi vaikka kauniin itsetehdyn kortin ja luonnon kukkapuskan.

 

Häät tulossa? Olethan jo tutustunut Juhlaputiikkiin ja sen ihanaan koriste-/tarvikevalikoimaan?

 

 

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.