Joulukortit

02.12.2015 14:05 Muori

 

Kuva: Photobox

 

Vielä ehdit tilata joulukortit omista kuvista!

Joulukortit tulee lähettää viimeistään 14.12. joulukuoressa, jotta ne ehtivät perille alempaan hintaan. Jos missaat aikarajan, voit edelleen lähettää joulutoivotukset ykköspostissa. Eikä joulukortteja ole pakko toimittaa postin kautta, voit viedä joulutervehdyksen ihan henkilökohtaisesti.

Joulukorttikuvan ei tarvitse olla jouluinen, jotta kortti olisi jouluinen. Sinun ei siis tarvitse järjestää erillistä joulukuvaussessiota, vaan kuva kännykästä riittää.

Jopa 40% ale kaikista Joulukorteista ja Kuvakorteista Jopa 40% ale kaikista Joulukorteista ja Kuvakorteista

Kuva: Smartphoto

Joulukortteja omalla kuvalla voit tilata Smartphotosta.

Joulukorteille on paljon vaihtoehtoja. Monet ovat luopuneet tavasta kokonaan, ja tarvittaessa lähettävät jouluterveiset sähköisesti.

Myös monet hyväntekeväisyysjärjestöt myyvät joulukortteja myös netissä. Korttimyynnistä koitunut tuotto menee hyväntekeväisyyteen.

Kiiltokuvakortti

Ainakin Invalidiliitto, Lastenklinikoiden Kummit, Pelastakaa Lapset, ja Punainen risti myyvät joulukortteja netissä tänä vuonna. Unicefin joulukortit voit ostaa Unicefin joulutoreilta.

Voit tietenkin askarrella joulukortit itse. Käytä kartonkia, leimasimia, tarroja, ja leikkureita. Adlibris myy isoa valikoimaa askartelutarvikkeita. Voit etsiä ideoita myös Joululahja.orgin askartele joulukortti -sivulta.

 

Joulukortin sijaan voit välittää jouluterveisesi joulukukan avulla. Kukkamyynti Piilola toimittaa kukat perille puolestasi.

Joka tapauksessa, jos et ehdi tai muista lähettää muita joulutoivotuksia, vielä aattonakin voit soittaa. Jouluna on tärkeää muistaa lähimmäisiä, varsinkin jos he ovat yksin.

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.