Lahjaideat » Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivälahjat - vinkkejä ja ideoitaYstävänpäivää vietetään 14. helmikuuta. Se on sekä ystävien että rakastavaisten juhla. Ystävänpäivä on ihana tekosyy varata aikaa itselle ja rakkaalle.

Kukkia rakkaalleKukat ja suklaarasia on perinteinen ystävänpäivä lahja naiselle. Etenkin kaukosuhteissa tai työmatkan sattuessa voit yllättää rakkaan kotiin kannetuilla kukilla. Kukkia voi lähettää myös ihanalle ystävälle. Kukkatalo Piilola toimittaa kukkatilaukset perille ystävänpäivänä. Voit lisätä toimitukseen tärkeän viestin tai vaikka sydämellisen rasian suklaata.

Ysävänpäivälahja rakkaalle

Romanttinen illallinen tuntuu ihanalta ystävänpäivä lahjalta jos sen eteen on nähty vaivaa. Voit valmistaa kauniin illallisen itse kotona tai varata pöydän hyvästä ravintolasta. Jos on jokin tietty ravintola mielessä, kannattaa varata pöytä ajoissa, sillä ystävänpäivä on suosittu ravintolapäivä. Jos ystävänpäivä on liian kiireinen, anna lahjaksi ravintolalahjakortti, ja  pääsette yhdessä syömään parempana ajankohtana.

Etenkin kun ystävänpäivän viikonloppuna voit yllättää rakkaasi mökkireissulla. Voittehan myös lähteä kylpylään yhdessä ja jos ystävänpäiväviikonloppuna ei ehdi.

Eckerö Linella on iso valikoima erilaisia Spa paketteja Tallinnaan. Pieni ulkomaan matka rentouttaa kumpaakin.

Yhdessä voi tehdä muutakin kuin löhöillä. Anna ystävänpäivänä lahjaksi yhteinen puuhapäivä – esimerkiksi rallia, cartingia tai sukellusta.

Yhteistä aikaa voi tietenkin viettää kotonakin. Yhteiseen aikaan saa terveellistä liikuntaa, kun hankkii makkariin tankotanssitangon Coolstuffista. Esileikkipeli voi virittää mukavan tunnelman yhteiselle ajalle. Peli on englanniksi, joten se on kielipäällekin hyvää treeniä. Eikä peliaikakaan ole kuin noin 30 minuuttia.

Jos haluat antaa paketoitavan lahjan, korut ja kellot sopivat ystävänpäivälahjaksi. Keskisen Kellolta voi tilata hyvästä valikoimasta koruja netistä. Keskisen kello tarjoaa myös kaiverruksen koruihin ja kelloihin. Jos liität ystävänpäiväkortin mukaan, sano jotain merkityksellistä.

Koska ystävänpäivä on monelle romanttisin juhla, voi alusvaatteet olla osuva lahja. Bubbleroom myy hyvännäköisiä alusvaatteita ystävänpäivälahjaksi miehelle ja naiselle. Vähän pyöreämmälle naisvartalolle istuu hyvin rintojen alta levenevä, babydoll-mallinen pitsiyöasu.

Ja paras yöpukuhan on pelkkä tuoksu. Anna naiselle tai miehelle lahjaksi hajuvesi Shopping4netin isosta tuoksuvalikoimasta. Naiselle Lancomen La vie est belle on suosittu, lämmin tuoksu.

Ystävänpäivälahja ystävälle

Myös ystävä arvostaa yhdessä vietettyä aikaa. Jos et voi viettää ystävänpäivää ystäväsi kanssa, voit antaa esimerkiksi ystävänpäiväkortin, jossa kerrot vieväsi ystäväsi syömään ravintolaan tai kokkaavasi hänelle. Jos haluat, voit liittää ystävänpäiväkorttiin myös leffaliput, jotka on tarkoitus käyttää yhdessä.

Ystävänpäivä lahja on usein jotain pientä, mutta henkilökohtaista. Itse suunniteltava vaate voi olla hauska lahja, esimerkiksi t-paita tai pipo persoonallisella tekstillä. Mikäli hankit itsellesi samanlaisen vaatteen, näihin pukeutuminen on hauskaa vaikka yhteisissä illanistujaisissa. Oman maun mukaan painatettavia t-paitoja, pipoja ja kangaskasseja löytyy netistä, mutta voit myös ostaa yksivärisiä vaatteita, jotka itse tuunaat kangastusseilla.

Erilaiset ruokareseptit ovat kulkeneet suvuissa ja ystäväpiireissä pitkiä matkoja. Itse tehty reseptikirja on hieno ja henkilökohtainen ystävänpäivälahja ystävälle. Osta vain tyhjä vihko tai kirja ja täytä sivuja ystäväsi lempiresepteillä. Voit myös jättää osan sivuista tyhjiksi, jotta ystäväsi voi itse lisäillä lempireseptejään.

Kirja on myös hyvä ystävänpäivälahja. Adlibriksellä on todella suuret kirjavalikoimat. Jos kalenterille on tarvetta, enemmän luettavaa ja ajateltavaa tarjoaa Paulo Coelhon upeat kalenterit.

Lisää vinkkejä millainen on persoonallinen itsetehty ystävänpäivälahja löydät sivultamme itsetehdyt lahjat.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.