Lahjaideat » Viime hetken lahjat

nopeatlahjat

Viimehetken lahjavinkit. Pitääkö saada lahja äkkiä? Ei hätää, lue nämä lahjavinkit jos pitää saada lahja nopeasti. Täältä löydät lahjat, joita varten et joudu kauppoja kiertelemään.

Arvat ovat jännittäviä lahjoja, jotka voivat todellakin jatkaa antamistaan. Vaikka arpa ei voittaisikaan, niiden raaputus on aina jännittävää. Arpoja voi ostaa helposti joka kioskilta tai huoltoasemalta.

Katso myös nettikauppojen joulun viimeiset tilauspäivät, monet verkkokaupat ottavat yllättävän myöhään vastaan joulun tilauksia. Voit samalla löytää hyviä viimehetken lahjaideoita.

Edullinen lahjakortti

Voit antaa lahjaksi viime tingassa myös omaa aikaasi. Anna itsetehty Lahjakortti, jossa kerrot mitä, milloin ja kenelle olet valmis tekemään palveluksen.

Lahjakortti voi sisältää esimerkiksi seuraavia palveluita:
Auton pesu (myös sisäsiivous)
Renkaidenvaihto
Lumenluonti
Ikkunoiden pesu
Siivousapua
Yhteinen elokuvailta
Itsetehty illallinen
Ravintolaillallinen
Lasten hoitoa

Vain taivas on rajana…

Lahjakortti elämykseen viime hetkellä

Natural Goods Company myy lahjakortteja Töölön hoitolaansa.

Nopea itsetehty lahja

GiftJos ehdit kauppaan, kioskin tai pienen marketin hyllyiltä löytää tärkeimmät pieneen rentoutumislahjaan.

Pikkukaupankin tarjonnasta rakentaa näyttävän lahjakorin. Erilaisia herkkuja tai lemppariruoan ohje ja kuivatarvikkeet koriin, ja sellofaania päälle. Kauneusosastolta voit kerätä tarpeet pikamanikyyriin purkissa.

Katso lisää lahjaideoita omatekoisiin lahjoihin.

Lahjakortti kauppaan viime tingassa

Monelle pikainen lahja on rahaa. Jos et kuitenkaan halua antaa riihikuivaa lahjaksi, voi olla hyvä idea antaa lahjakortti johonkin liikkeeseen. Vaateliikkeiden lisäksi lahjakortteja saa nykyisin melkein joka liikkeeseen. Kenkien ystävälle lahjakortti voi olla paras vaihtoehto.

Laadukkaita astioita ja sisustustuotteita voi tilata Finnish Design Shopista. Viimehetken lahjaksi voit tilata eLahjakortin Finnish Design Shopiin haluamallesi summalle suoraan sähköpostiin.

Kirjalahjankin voi hankkia viime tipassa. Lahjakortti kirjakauppaan, ja lahjan saaja voi valita sadoista kirjoista tai askartelutarvikkeista mieleisensä. Ainakin Adlibris ja CDON myyvät lahjakortteja.

Myös musiikkia ja pelejä voi antaa lahjakortilla. Jos iPod, iPad tai iPhone löytyy, voit antaa lahjaksi iTunesin tai App Storen lahjakortin.

Matkalahjakortti

Pieni matka, kuten risteily tai kylpyläviikonloppu yhdessä voi olla arvokas kokemus ja varmasti arvostettu lahja. Voit lähteä matkalle yhdessä puolisosi, ystäviesi, lastesi tai vanhempiesi kanssa.

Voitte myös viettää ihanan rentoutumisviikon tai viikonlopun kylpylässä.

Minilomaa voi viettää myös Tallinnassa erilaisissa kulttuuririennoissa, tai shoppaillen ja syöden hyvin. Eckerö Line myy yllätysreissuja ihaniin hotelliöihin.

Lehtitilaus

Lehtitilaus on arvostettu lahja, joka muistuttaa antajastaan vaikka koko vuoden. Netin kautta voit tilata lahjaksi esimerkiksi Historia -lehden, National Geographicin tai Tieteen Kuvalehden. Lehtitukun kautta löytyy tilattavia lehtiä joka makuun.

Aku Ankan kestotilaus on myös mainio idea.

Lehtitilausta suunnitellessa ei kannata rajoittua vain suomalaisten lehtien tarjontaan, koko maailman markkinat ovat avoinna. Varmasti jokaiseen harrastukseen löytyy oma lehtensä.

Kanavapaketti

Netistä voit tilata erilaisia kanavapaketteja lahjaksi. Voit valita kanavapaketin lahjansaajan mukaan. Tarjolla on jotain kaikille: penkkiurheilijoille, lapsille, viihdefaneille, musiikkidigareille, dokumettihulluille jne.

Lahja nopeasti kaupasta

Jos ehdit vielä kauppaan, älä sorru turhuuksiin ja krääsään. Mieti mikä on oikeasti tarpeellinen tai haluttu lahja. Marketeista saa astioita, vuodevaatteita, pyyhkeitä, levyjä ja leffoja, kodinkoneita ja ainekset herkkukoriin.

Bensa-asemiltakin löytyy tarpeellisia lahjoja: lapio autoon, ensiapulaukku, pieni lumilapio jne. Yhä useammalla bensa-asemalla on myös pieni leluosasto, joka voi olla vähän krääsää, mutta ehkä haluttua sellaista. Älä unohda myöskään lehtiosastoa ja kukkia. Ja suklaata harvempi vastustaa.

Monet kukkakaupat ovat auki aattonakin. Voit kuitenkin vielä 22.12. tilata aatoksi Piilolasta kukkatoimituksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, ja 23.12. pääkaupunkiseudulle.

Erilainen lahja

Viime vuosina myös ns. erilaiset lahjat, lahjoitukset hyväntekeväisyysjärjestöille, ovat nousseet suosioon. Ihmiselle, jolla on jo kaikkea, voi antaa lahjaksi World Visionin kautta vaikka vuohen Keniaan. Tällä tavoin voi vähentää joulun tavaramäärää ja hankkia sekä lahjan saajalle että antajalle paremman omatunnon jouluksi.

Myös Unicefin Pehmeä paketti palvelun kautta voit lahjoittaa apua tarvitseville esimerkiksi lääkkeitä.

Lisää lahjavinkkejä itsetehdyt lahjat -sivulla.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.