Lahja lemmikille

Lemmikille lahjaa ostettaessa on hyvä miettiä, mitä tämä arvostaisi eniten.  Luultavasti herkkuja tai leluja. Eläimellisillä lahjoilla voi ilahduttaa myös lemmikin omistajaa. Zooplus tarjoaa runsaat valikoimat tuotteita netissä lemmikeille ja lemminkin omistajalle lahjaksi.

Eläinrakkaalle lahjaksi voi hankkia myös jotain eläinaiheista. Cdonista voit ostaa lahjaksi erilaisia eläinkirjoja. Etenkin lemmikin omistaja voi arvostaa eläimille tarkoitettuja radio- tai gps-paikantimia.

Lemmikkien ruokkiminen voi olla välillä vaikeaa. Automaattinen kalojen syöttäjä pitää huolen akvaariokalojen ruoka-ajoista.

Lahja koiralle

Koiralle on kiva antaa herkkuja lahjaksi, niitä se yleensä arvostaa. Herkuilla saa koirallekin päivästä erikoisen. Pureskelu tekee myös hyvää koiran hampaille. Herkkuja voit tilata myös netin kautta.

Pimeällä myös koiran on näyttävä. Netistä voit ostaa koiralle huomioliivin ja muita heijastin tuotteita. Erilaiset ulkoiluun tarkoitetut takit ja puserot suojaavat koiraa kylmillä ilmoilla tai sateella ja auttavat pitämään turkin puhtaana, tällaisia koirantakkeja myy Zooplus.

Leikki tekee hyvää koiralle. Tilaa netistä koiralle lahjaksi leluja: palkitsevia aktivointileluja, pehmoleluja tai innokkaalle uimarille kelluvia leluja. Leluja löytyy tuhansia katso valikoimat Zooplussasta.

Sopivan kokoisesta ja paikallaan pysyvästä ruokakupista on koirankin helpompi syödä. Aina ei pääse ruoka-aikaan kotiin, joten koiralle voi hankkia hyvän ruokinta-automaatin. Matkoille on myös hyvä olla mukana oma juomapullo.

Hyvä tapa saada koira pois sängystä nukkumasta, on ostaa koiralle lahjaksi oma pehmoinen peti.

Jos haluaa pukea koiransa vaatteisiin ja koira viihtyy niissä,  osta vaatteita koiralle lahjaksi.

Lahja kissalle

Erilaiset kiipeilypaikat ovat yleensä kissojen mieleen. Säästä tapetteja ja verhoja; nyt voit tilata kiipeilypuita ja raapimislautoja kissoille.

Myös kissan on turkin on oltava kunnossa. Voit antaa kissanomistajalle tai kissalle lahjaksi hoitavaa shampoota.

Kissoillekin myydään omia vuoteita. Tilaa netistä kissalle lahjaksi oman vuode.

Lahja hevoselle

Hevoselle tai hevosenomistajalle voi antaa lahjaksi loimen.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.