Lahjaideat » Äitienpäivälahja

Katso vinkit äidille lahjaksi

Katso vinkkejä äitienpäivälahjaksi. Sunnuntaina 12.5.2019 on äitienpäivä.

Taidetta mukiinJos lahjojen antaminen ei ole tapana äitienpäivänä tai siihen ei ole mahdollisuutta, muista kuitenkin äitiä. Äitienpäivänä on hienoa herätä vähän myöhemmin valmiiseen aamiaispöytään tai sänkyyn kannettuun aamiaiseen. Itsepoimitut valkovuokot ovat tietenkin äitienpäivän oikeat kukat.

Jos et itse pääse paikalle, lähetä äidille kukkia tai edes kortti. Kukkatalo Piilolan avulla voit lähettää kukkia ympäri Suomen. On hyvä muistaa tärkeää ihmistä ja kertoa siitä hänelle.

Äidille lahjaksi painettu kuva

Lapsen tai lapsenlapsen kuvista voi painattaa vaikkapa kalenterin tai mukeja. Omasta kuvasta tehty palapeli on myös upea lahja mummolle. Myös oman kuvan painattaminen julisteeksi tai jopa kankaalle sopii lahjaksi mummolle tai mammalle. Erilaisten valokuvatuotteiden tilaaminen onnistuu netistä osoitteesta Smartphoto.fissä.

Kaunis lahja on myös digitaalinen valokuvakehys, johon voit laittaa itseottamiasi kuvia vaikka lapsista tai lapsenlapsista. Valokuvakehystä saa e-Villestä.

Hemmottelua lahjaksi äidille

Vuosien raadannan jälkeen äitikin arvostaa lahjakorttia esimerkiksi kasvohoitoon, hierontaan tai jopa kylpylään. Elämyslahjoilta voit hankkia rentouttavien hoitojen lisäksi äidille myös vauhtia vedessä, ilmassa tai maalla.

Lahjakortti teatteriin tai oopperaan on mahtava lahja äidille. Katso tarjontaa Lippu.fi ja Lippupalvelun sivuilta. Voit myös itse lupautua seuraksi ja tarjota illallisen esityksen päälle.

Hemmottelua voi olla myös oma alue äidille. Esimerkiksi pihalle oma luksustuoli tai olkkariin pitkään toivottu nojatuoli. Klassikkohuonekaluja myy FinnishDesignShop.

Keskisen kellosta löydät äidille korut ja kellot. Ehkä Kalevalakoru, Thomas Sabon sydänriipus tai älykello löytyy toivelistalta?

Itse tehty lahja äidille

Itsetehty lahja on suosittu myös äitienpäivänä. Omat vanhemmat ja isovanhemmat arvostavat varmimmin itse tehtyä lahjaa. Itse tehty lahja voi olla vaikka syötävää; lusikkaleivät on helppo tehdä itse tai vaikka lasten kanssa.

Beautiful buttonsKoruja voi tehdä myös itse esimerkiksi siisteistä napeista, kivistä tai puupaloista ja nyöristä.

Voit kirjailla äidille kankaiset lautasliinat tai tuoksupusseja, joihin laitat potpourria. Netistä löytyy hienoja ristipisto-ohjeita erilaisille kukille ja kirjaimille. Lapset voivat tehdä itse tuoksupusseja vohvelikankaasta tai itse voi nikkaroida pienen lintulaudan tai kukkalaatikoita.

Katso lisää itsetehtyjä lahjoja.

Elokuva tai kirja äitienpäivälahjaksi

GiftMelkein kaikilla äideillä on lempisarjoja ja leffoja. Lemppareita ei väsy koskaan katsomaan. Metsolat tai Columbot iskevät vielä pidemmänkin ajan jälkeen. Voit mennä lähimpään markettiin katselemaan nykyistä dvd-tarjontaa tai katsoa netistä cdon.comista.

Tee äitienpäivälahjasta pieni rentoutuspaketti, ja laita mukaan hyvä lehti, suklaata ja kuplivaa. Voit myös tilata äidin lempilehden hänelle kotiin Lehtitukusta.

Vuoden 2018 Finlandia-ehdokkaat olivat
Jari Järvelän Suomen sisällissotaa käsittelevä Kosken kahta puolta,
Katja Ketun häikäisevä tarina rakkaudesta Rose on poissa,
Pauliina Rauhalan vanhoillislestadiolaista yhteisöä kuvaava Synninkantajat,
J. Pekka Mäkelän 1930-luvun Kiinaan sijoittuva Hunan,
Lars Sundin Pietarsaari-trilogian kakkososa Missä musiikki alkoi, sekä
Olli Jalosen tieteellinen seikkailuromaani Taivaanpallo, joka voitti vuoden 2018 Finladia-palkinnon.

Lisää ideoita lahjaksi äidille voit löytää tarkastamalla täältä lahja äidille.

Tarvikkeita kotiin ja pihalle äitienpäivälahjaksi

Jos äidillä on oma puutarha pihalla tai parvekkeella, lahjaideoita äidille löytää keväällä helposti. Laadukkaat puutarhavälineet tulevat aina tarpeeseen. Isommalla pihalla on tarvetta myös kottikärryille tai pensasleikkureille. Aiheesta löytyy tuhottomasti kirjoja kasvien hoito-ohjeista puutarhan suunnitteluun. Kunnon harrastelija voi innostua vaikka divarista löydetystä vanhasta hortonomian kirjasta. Pihakalenteri kertoo sopivat puutarhan kunnostusajat.

Myös mies voi muistaa vaimoa äitienpävänä

Etenkin jos perheessä on pieniä lapsia, äitienpäivästä huolehtiminen on toisen aikuisen heiniä. Auta lapsia tekemään äidille kortti tai pieni lahja. Anna äidin nukkua pitkään ja tehkää lasten kanssa aamupala itsepoimituilla kukkasilla. Osoita lapsille kuinka äitiä arvostetaan ja äidille kuinka itse häntä arvostat.

Kesän kynnyksellä liput kulttuuririentoon ja majoitus päälle, on kiva lahja. Anna lahjaksi liput Savonlinnan Oopperajuhlille!


Lisää Lahjaideoita

Löydä parhaat lahjat naiselle - katso kaiken kattavat lahjaideat
Lahja naiselle

 

 

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.