Lahja

Lahjoja on kiva antaa ja niitä on kiva saada. Joskus oikean lahjan keksiminen voi olla liian vaikeaa. Jos mietit mitä lahjaksi tutulle tai tuntemattomalle, tältä sivustolta löydät vinkkejä lahjan ostoon tai tekemiseen. Oli kyseessä sitten isänpäivälahja, äitienpäivälahja, syntymäpäivälahja, valmistujaislahja tai vaikka tupaantuliainen selaa sivuja ja löydä oikea lahja!

Mitä lahjaksi

Viime hetken lahjat

Jätitkö lahjan oston viime tinkaan? Ei hätää, lue nämä lahjavinkit jos pitää saada lahja nopeasti. Täältä löydät lahjat, joita varten et joudu kauppoja kiertelemään.

Häälahja

Lahjavinkkejä häihin. Katso lahjaideat hääparille.

Valmistujaislahja

Katso suosituimmat ylioppilaslahjat ja muut valmistujaislahjat.

√Ąitienp√§iv√§lahja

√Ąitienp√§iv√§n√§ on aika muistaa t√§rke√§√§ ihmist√§. Osoita arvostuksesi teoin ja sanoin. Katso t√§√§lt√§ √§itienp√§iv√§lahja vinkit.

Isänpäivälahja

Isänpäivälahja voi olla hyvinkin henkilökohtainen. Kannattaa aina miettiä lahjan saajan omia mieltymyksiä. Omat vanhemmat ja isovanhemmat arvostavat varmimmin itse tehtyä lahjaa. Lue isänpäivälahja vinkit.

Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivänä muistetaan sekä ystäviä että rakkaita. Lue täältä ystävänpäivälahjavinkit. Lahjaideoita rakkaalle ja ystävälle.

Lahja lapselle

Olemme listanneet lahjaehdotuksia alle 10-vuotiaalle lapselle iän mukaan. Tämän listan tarkoitus on olla selkeä ja sisältörikas. Ikä on pikemminkin viitteellinen, joten lahjavinkkejä lapselle kannattaa tarkastella myös ympäröiviltä vuosilta.

Lahja lemmikille tai eläinten ystävälle

Lemmikille lahjaa ostettaessa on hyvä miettiä, mitä tämä arvostaisi eniten.  Luultavasti herkkuja. Eläimellisillä lahjoilla voi ilahduttaa myös lemmikin omistajaa. Lue lahjaideoista: lahjat lemmikille.

Kommentit

2 kommenttia artikkelista “Lahja”

Tilaa tämän artikkelin kommentit RSS-syötteenä

  1. Karoliina kommentoi 19.11.2008 kello 15:01

    Ihanat sivut! Kivoja vinkkejä täältä löytyy lahjaksi. Mutta en vain keksi mitä antaisin äidilleni joululahjaksi, kun haluaisin antaa äidilleni itse tehdyn joululahjan. :I Tiedätkö hyviä sivuja mistä löytää, jotain itse tehtyjä, (jotka on helppo tehdä ja ei vie hirveän paljon aikaa) joululahjoja?

  2. jani kommentoi 23.11.2008 kello 13:44

    omat tehdyt lahjat.fi

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.