Tee itse joulu

04.11.2014 8:24 Muori

Joulun odotus ei ole vain odottamista vaan myös valmistautumista. Tähän joulublogi päivitykseen on kerätty viimeisimmät vinkit joulun sisustamiseen ja omatekoisiin lahjoihin Askartelu sivuilta.

Itsetehdyt joulukoristeet

Nämä joulun sisustusideat ja kunkin idean ohjeet löydät sivulta Jouluaskartelu. Klikkaa vain kuvaa, ja pääset kyseiseen ohjeeseen.

Nordic christmas decorationChristmas tree on the wallJouluista sisustusta seinille! Hyödynnä luonnonmateriaaleja jouluisen tunnelman saamiseksi. Nämä joulukoristeet pärjäävät itsekseen seinällä tai osana isompaa kollaasia. Jouluinen mobile syntyy ripustamalla itsetehdyt joulukoristeet kattoon.

jouluinen sisustustauluItsetehdyt joulun koristeetTakanreunus on helppo pukea jouluun yksinkertaisilla askarteluprojekteilla. Tee itse joulukoristeet omilla  jouluväreillä ja lisää koristeiden ympärille tarvittaessa täydennystä. Joulutaulun voi tietenkin ripustaa seinällekin.

Christmas decoration

.                                                          .

Rakenna oma lumisadepallo lasipurkista hydyntäen kotoa löytyviä pääsiäisyllätyksiä ja muita pikkuleluja.

Dryed orange as a decoration

 

.                                                          .

Kuivatuista appelsiineista syntyy upeita itsetehtyjä joulukoristeita! Lue ohje appelsiiniviipaleiden kuivattamiseen. Ikkunakoristeen lisäksi kuivatuille viipaleille löytyy paljon käyttötarkoituksia – käytä niitä ikkunassa, osana pöytäkoristetta, potpourissa tai joulukuusenkoristeina.

Itsetehdyt lahjat

Nämä lahjavinkit ja ohjeet niiden tekemiseen löydät sivulta Lahja-askartelu. Voithan tietysti antaa lahjaksi myös itsetehtyjä joulukoristeita.

Beautiful buttonsChristmas bracelet

Rannekoru napeista lahjaksi kaverille. Pakkaa koru kauniiseen purkkiin tai rasiaan; lue vinkit Paketointi sivuilta.

button braceletItsetehty siluettikuva

 

.                                                                .

Anna lahjaksi perinteisen valokuvan sijaan siluettitaulu. Et tarvitse kuin printterin – jos sitäkään. Voit valon avulla myös jäljentää ääriviivoja paperille ja leikata hahmon irti. Yhdistele vahoja valokuvia ja tee siluettikollaasi lahjaksi esimerkiksi vanhemmalle, isovanhemmalle tai ystävälle.

 

Jos missasit edellisen joulublogi päivityksen itsetehdyistä lahjoista ja joulun sisustuksesta, lue: Ideoita lahjaksi ja kotiin.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.