Mistä vuoden 2011 suosituimmat lahjat?

13.12.2011 20:30 Muori

Aineettomat palvelulahjat kasvattavat suosiotaan. Lahjakortit kauneushoitoloihin, harrasteisiin, ravintolaan tai muuhun palveluun sopivat lahjaksi vanhalle ja nuorelle, naiselle ja miehelle. Lahjakortteja erilaisiin palveluihin saa (kunnon alennuksilla) diilisivustoilta, kuten Citydeal.

Elektroniikasta löytyy tänäkin vuonna suosituimmat joululahjat. Pelikonsolit, pelit, kännykät, tietokoneet, järjestelmäkamerat ja telkkarit ovat myös vuoden 2011 lahja. Älypuhelinten ennustetaan olevan tämän joulun hitti. Edelleen isommat telkkarit ovat myös suosittuja lahjoja. Netissä elektronikkaa myyvät mm. Kauppakanava ja e-ville.

Leluissa Legot, sekä Autot2 ja Angry birds -tuotteet ovat lahjahitti tänä vuonna. Etenkin lekmer.fi myy kattavaa valikoimaa legoja ja Autot-tavaraa. Muumimukit ovat astiapuolella edelleen suosittulahja, niitä ja muita astioita myyvät Stockmann ja Finnish Design Shop.

Kirjalahjat pitävät aina pintansa.
Vuoden hittejä ovar: Steve Jobs elämänkerta, Finlandia ehdokkaat, Remeksen ja Jens Lapiduksen uusimmat sekä tietenkin Mitä Missä Milloin 2012.

Heikko talven alku laskee tänä vuonna urheilutarvikkeiden myyntiä, mutta hallikaudet ja lumimatkat pitävät suksien ja luistinten kysyntäpohjan kunnossa. Stadiumista saa lahjat melkein kaikille urheilijoille.

Vaatteet ovat joka joulu suosittuja. Netissä vaatekauppoja piisaa: Stockmann, Duetto, Halens, Nelly.

Kello- ja korukauppa on ennustanut noin viiden prosentin kasvua tälle joululle. Keskisen kellolla on netissä hyvä valikoima laadukkaita kelloja ja koruja.

Varsinkin taloudellisesti tiukkoina aikoina itse tehdyt lahjat saavat suosiota. Joululahja.org on koonnut vinkkejä itsetehtyihin lahjoihin.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.