Isänpäivälahja – vuoden 2016 parhaat vinkit ja ideat

26.10.2016 11:12 Muori

Parhaat Isänpäivälahjat 2016 - Lahjavinkit ja ideat isänpäiväksi

Isänpäivälahjatoiveet pysyvät vuodesta toiseen melko vakioina. Listasimme tämän vuoden suosituimpia lahjoja isälle. Linkit vievät yhteistyökumppaneiden sivuille. Tietenkin lahjan voi tehdä kokonaan itse ja ainakaan itsetehdystä kortista isälle ei pidä koskaan luopua.

Kirjat pysyvät isänpäivälahjojen suosiossa. Vuoden uutuudet ja historia-aiheiset kirjat ovat erityisen suosittuja. Tänä vuonna mielenkiintoisia elämänkertoja ovat esimerkiksi Bruce Springsteenin omaelämänkerta Born to Run, Tommi Liimattan kirja Sami Yaffa sekä Ashlee Vancen Elon Musk. Tänä vuonna kirjallisuuden Nobel meni Bob Dylanille, kannattaa tutustua myös tähän tuotantoon. Reijo Mäen uusin Vares on Hot Dog, Stephen Kingilta on tullut Mersumies, Remekseltä on tänä vuonna ilmestynyt Kiirastuli ja Jari Tervolta kehuttu Matriarkka.

Lehtitilaus on aina ajankohtainen, ja jatkaa antamistaan vielä isänpäivän jälkeenkin. Anna isälle lahjaksi Historia, Viini, Tekniikan maailma, National Geographic tai Glorian Ruoka ja Viini -lehden tilaus. Lehtitukussa on satoja suomalaisia ja ulkomaalaisia lehtiä tilattavaksi, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Useissa lehtitilauksissa tulee mukana myös tilaajalahja. Myös Sanomalla on kiva isänpäiväkampanja, jossa lehden tilaaja voi valita upeista tilaajalahjoista.

http://www.e-ville.com/img/p/13141-55898-thickbox.jpgElektroniikka on nykyaikaa, ja vuoden hittituotteet tulevatkin lähes poikkeuksetta tästä kategoriasta. Nyt pinnalla ovat älykellot ja älyrannekkeet, joiden avulla on helpompi pysyä hyvässä kunnossa.

Kännykät ja muu kannettava elektroniikka kaipaa usein vara-akkuja ja kestäviä latausjohtoja, niitä voi tilata e-Villestä.

TrackR Bravo on bluetooth-laite tavaroiden jäljittämiseen. Lisää läpyskä avainnippuun, ja avaimet eivät enää huku kenkiin tai lelulinnoihin.

Urheilu on edelleen pinnalla. Jos kotiin ei haluta lisää tavaraa, anna lahjakortti salille tai uuden harrastuksen kokeilemiseen. Tervein liikunta on ulkona, mutta turvallisuus ennen kaikkea; Coolstuff myy Bike Balls pyörävaloja satulan alle roikkumaan.

Aineettomat lahjat ovat muutenkin jatkuvasti suositumpia. Yhteiset liput lätkä- tai korismatsiin, venemessuille tai muuhun tapahtumaan on yhä suositumpi isänpäivälahja sille, jolla on jo kaikki tarpeellinen. Myös ravintolaillallinen, pieni viikonloppuloma kylpylään tai risteily piristää kummasti. Voit antaa lahjakortin uusiin kokemuksiin, kuten ralliautoiluun, sukellukseen, ratsastukseen tai lentotunnille; katso kattava tarjonta Elämyslahjoilta.

Moni mies toivoo lahjaksi niitä kalsareita ja sukkiakin, eipähän tarvitse itse lähteä kauppoja kiertämään. Björn Borgin kalsarit ovat tykättyjä ja netistä voi tilata myös helpon kolmen kappaleen boxin.

Vaatelahjat pysyvät hyvinä ja usein tarpeellisina lahjoina vuodesta toiseen. Paidat ovat yleensä helppo lahja miehelle, housut taas haastavampi. Isälle voi tilata vaatteita lahjaksi Booztista, jossa on laaja kauluspaitatarjonta.


 

Katso lisää lahjavinkkejä sivuilta

Parhaat isänpäivälahjat - joululahja.org

Isänpäivälahja

Mitä lahjaksi miehelle? Katso parhaat lahjaideat miehelle!

Lahja miehelle

 

Tallenna

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.