Askartelusivut avattu

08.11.2010 12:42 Muori

Nyt on joululahja.orgin askartelusivut avattu. Sivuilta löydät puuhaa joulun valmisteluun.

Itsetehty kortti

Kauniin ja omalaatuisen joulukortin vastaanottaminen on aina kivaa, mutta niin on myös niiden tekeminen. Korttien teossa voi hyödyntää kaikkea kotoa löytyvää tavaraa. Ota hyötykäyttöön vanhat kangaspalat ja selaa lehdistä kauniita kuvia. Katso ihanat ideat korttien tekoon sivulta korttiaskartelu.

Persoonallinen paketointi

Estetiikkaa jouluun voi lisätä myös kauniilla paketoinnilla. Persoonallinen paketointi on hauskaa ja siihen löytyy ideoita paketointi-sivulta. Katso minkälaisia paketteja saat kartongista ja miten voit paketoinnissa hyödyntää säilyketölkit.

.

Itsetehtyjen lahjojen ohjeita löytyy lahja-askartelu -sivulta. Katso esimerkiksi miten tehdään upeat keppihevoset tai jääkaappimagneetit.

Jouluaskatelu

Tee itse joulukoristeet kotiin. Hae vinkkejä esimerkiksi nopeisiin itsetehtyihin kuusenkoristeisiin, lyhtyihin tai joulukransseihin sivulta jouluaskartelu. Ohjeet on helppo toteuttaa myös lasten kanssa ja pääset myös kehittämään lasten motorisia taitoja.

.

Joulun sisustus kynttilöinKatso myös sisustus-sivulta ideoita siihen miten sisustaa koti jouluun. Katso kuvia kauniista, jouluisista kynttilä-asetelmista, joilla tuoda rauhallista tunnelmaa kotiin.

.

.

Askarteluideoita lisätään jatkuvasti, joten aina voi löytää jotain uutta.

Kommentoi

pakollinen

pakollinen, ei näy


*/

Joululahjat ja joululahjaideat Joululahja.org © 2007 - 2010. Ota yhteyttä.