Joululahja nuorelle kaverille

Katso mitä lahjaksi kaverille - lahjajvinkkejä ja ideoita

Lahja kaverille voi olla vaikea tehtävä. Kaverien kesken on kiva vaihtaa lahjoja, mutta usein rahat ovat vähissä. Pienet ja halvat lahjat eivät kuitenkaan välttämättä ole krääsää, jolla ei tee mitään. Lue ideoita lahjaksi kaverille.

Vaate kaverille lahjaksi

Anna kaverille lahjaksi itse suunnittelemasi vaatekappale, esimerkiksi t-paita! Osta yksivärinen vaate ja piirrä tai kirjoita siihen kangastusseilla. Tai painata paita omalla kuvalla tai tekstillä Smartphotossa.

Jos tavallinen pipo on liian tylsä, anna lahjaksi partapipo Coolstuffista. Lämmittää kasvoja pakkasillakin.

Musiikkia kaverille lahjaksi

Vanhempia paremmin kaverin musiikkimausta tiedät sinä. Anna kaverille lahjaksi lempibändin musiikkia. Musiikkia netistä voi tilata cdon.comista.

Tai anna lahjaksi kaverille jokin fanituote. Julisteilla saa oman huoneen itsensä näköiseksi. Jos juliste ei näytä tarpeeksi siistiltä, sen voi aina kehystää.

Lahjaksi pientä ja tarpeellista

Kännykkää voi aina koristella. Osta tai tee itse kaverille söde kännykoru. Kaverin kännykkään voi tilata myös soittoääniä ja taustakuvia. Voit myös itse tehdä kännypussin huovasta. Tai vaihtoehtoisesti helppo lahjavinkki: Lux-case myy satoja erilaisia kännykuoria. Smartphotosta voi tilata kännykänkuoret omalla kuvalla (ja paljon muistakin kuvatuotteita).

Onko kaverin laturi on aina hukassa, sekoittuu muiden latureihin tai piuha liian lyhyt? Anna lahjaksi uusi laturi tai laturin piuha. Digishopista löytyy puhelitarvikkeita, esim. värillinen tai 3metrinen kaapeli laturiin.

Onko kaverin avaimet aina hukassa? Anna kaverille lahjaksi vihellykseen reagoiva avaimenperä Digishopista. Myös persoonallisen avaimenperän esimerkiksi helmistä tai koruhelmistä voi askarrella itse lahjaksi kaverille.

Lahjakori

Lahjakori on hyvä lahjavinkki jos haluaa antaa lahjaksi kaikkea pientä. Lahjakoriin voi pakata lahjansaajan herkkuja, esimerkiksi karkkia, sipsiä ja lempilimua.

Lahjakoriin voi laittaa myös erilaisia käsienhoitotuotteita. Käsirasva, viila, kynsisakset, kynsilakat, glitterit ja kynsikorut tekevät hienon paketin nätisti laitettuna. Voit myös lupautua tekemään kaverille manikyyrin! Tulosta tästä Lahjakortti ja kirjoita siihen oma lahjasi.

Käsintehtyä lahjaksi

Voit itse ommella, kutoa tai virkata kaverille vaikka pipon tai kaulaliinan. Voit tehdä samanlaisen itsellesikin ja ootte ihan samiksii! Ensikertalainenkin pärjää neulomisesta kunnon ohjeilla. Netistä löytyy hienoja lahjaideoita ja ohjeita aloittelevalle ja kokeneemmalle neulojalle. Adlibrikseltä voi tilata lankoja ja puikkoja.

Beautiful buttonsKoruja voi tehdä itse lahjaksi. Lähes ilmaisen lahjan kaverille saat kun hankit esimerkiksi nahkanauhaa ja sidot siihen kauniita kiviä, joihin voit maalata jonkin kuvion tai kirjaimia. Helppo rannekoru syntyy nopeasti napeista ja naruista – katso täältä ohje.

Voit myös ostaa valmiita settejä tai erilaisia korukiviä ja tehdä niitä itse kaulakoruja, korviksia tai rannekoruja.

Sivulta Lahja-askartelu löydät myös itsetehtyjen ihonhoitotuotteiden ohjeet sekä ideoita pinni-/ponnaripurkiksi tai kynätelineeksi.

KasvolaputAnna ihonhoitotuotteiden ja mukana lahjaksi ekologiset kasvolaput, joita voi käyttää yhä uudelleen meikin poistoon tai kasvojen puhdistamiseen. Itsetehdyt meikkilaput syntyvät leikattuina vanhoista collegevaatteista tai virkattuina jämälangoista. Pino meikkilappuja näyttää kauniilta lasisessa säilytysrasiassa.

Myös itsetehtyä lautapeliä on kiva pelata yhdessä. Lautapelin saa entistä hauskemmaksi yhdistämällä siihen henkilökohtaisia juttuja ja kuvia. Ohjeenomaiset löytyvät sivulta itsetehdyt lahjat.

Yhdessä aikaa kaverin kanssa

Kaverille voi antaa lahjaksi myös leffalipun ja lupauksen käyttää sen yhdessä. Jos ei ole varma toteutuuko lahja ennen joululippujen vanhaksimenemistä, lupauksen voi antaa kauniissa joulukortissa. Kaverin voi myös tarjota megazoneen, keilaamaan tai minigolfaamaan.

Vaikka raha olisi vähissä, voi lahjan sijasta keskittyä kivaan joulutekemiseen kaverin kanssa: kierrelkää joulumarkkinoilla, pitäkää yhdessä piparinpaistoilta tai askarrelkaa yhdessä itsetehdyt lahjat.

Katso lista joulumarkkinoista: Joulumenot.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.