Joulukalenteri

Taas on tullut aika hankkia joulukalenterit lapsille ja lapsenmielisille. Adventtikalenterivalikoima tuntuu kasvavan vuosi vuodelta. Säästä aikaa ja hermoja, ja tilaa joulukalenteri netistä tänä vuonna.

Kirjajoulukalenteri Kunnas, Adventtikalenteri

Kirjajoulukalenterit ovat upea idea. Vielä myynnissä olevan Muumi-kalenterin rinnalle on tullut Mauri Kunnas kalenteri sekä Touhulan kirjajoulukalenteri, jotka myös sisältävät pieniä kirjoja. On ihanaa tarjota uusi satu joka päivä joulun alla. Tilaa kirjajoulukalenteri Adlibiksestä.

Etenkin lelukalentereiden valikoima on laajentunut. Muumifanien ei tarvitse tyytyä pelkkiin kirjoihin, sillä löytyy myös Muumi lelukalenteri. Brion joulukalenterista löytyvät lelut noudattavat tuttujen Brio junaratatarvikkeiden linjaa. Schleichilta löytyy ratsastustallia, maatilan eläimiä tai villieläimiä. Ryhmä Hau intoilijoille on keräilyhahmo-kalenteri tai koulutarvike-kalenteri. Fudiskorttien kerääjälle UEFA Champions League -kalenteri on mahtava juttu. Ja sitten on mm. My Little Pony, Frozen, Autot, Spiderman ja Peppi Pitkätossu –tavarakalenterit.

Joulukalenteri, lego

Legokalenterit ovat jokavuotinen suosikki. Vuonna 2017 Legolta on ilmestynyt taas uudet Star Wars, City ja Friends –adventtikalenterit.

Tietenkin myös Play Mobilella on neljä eri kalenteria – maatila, NHL, ratsastustila, Spy Team -verstas tai tonttuverstas.

Voit myös suoraan katsoa kattavat kalenteritarjonna Adlibrikseltä tai Lekmeriltä.

Itsetehty joulukalenteri

Joulukalenterin voi tehdä itse vaikkapa virkkaamalla. NovitaKnitsin neuleohjeista löytyy ihana itsetehdyn joulukalenterin ohje. Virkkaamalla tehdyt pussukat voi ripustaa vaikkapa oksaan tai henkareihin.

Mistä joulukalenterin yllätykset? Kalenterin voi tietenkin tehdä samalla idealla mistä tahansa pussukoista tai pienistä rasioista. Usein vaikeampaa onkin keksiä joka päivälle mielekäs kalenterin yllätys. Jos ei halua tarjota herkkuja päivittäin, voi kalenteriin laittaa tarroja, purkkaa, lasikuulia, koulutarvikkeita, joulukoristeita, tarinoita jne.